Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΧΘΕΣ Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΑΟ ΠΑΤΙΣΤΑ

Κοινό όραμα για ένα μέλλον
γεμάτο με νέα ταλαντούχα παιδιά



Μια ανεπίσημη πρώτη γνωριμία είχαν χθες στην ομάδα του Πατίστα.
Το ραντεβού είχε δοθεί στις εγκαταστάσεις του κάμπινγκ Πατίστα, στην παραλία της Καλαμάτας, όπου ο Νίκος Κακαλέτρης παρουσίασε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ομάδα, το νέο τους προπονητή, αλλά παλιό συμπαίκτη!
Ο Θανάσης Αντωνόπουλος περνά στην «πρώτη γραμμή» από φέτος και αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα, έχοντας βεβαίως στο πλευρό του τον πολύπειρο Νίκο Κακαλέτρη με τον οποίο θα συνεργαστούν και στα τμήματα των «μικρών» του Πατίστα!
Ο Θανάσης Αντωνόπουλος και στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας, όχι ωστόσο επίσημα, κάτι που γίνεται από φέτος κατόπιν πρότασης που δέχθηκε από το Νίκο Κακαλέτρη. Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την αποδοχή των πρώην πλέον συναθλητών του, για το νέο του ρόλο τονίζοντας πως όλα αρχίζουν από «μέσα». Όταν άλλωστε σε μια ομάδα υπάρχει ομόνοια φαίνεται στην ποιότητα της συνεργασίας και πάνω σε αυτό φαίνεται πως στοχεύουν να θέσουν γερές βάσεις στον σύλλογο, που οραματίζεται το μέλλον του νεανικό και ταλαντούχο! «Η ομάδα θα χτιστεί πάνω στα μικρά παιδιά. Στόχος μας είναι ένα νεανικό ρόστερ, περίπου 20 ίσως και παραπάνω αθλητών που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς απομένουν αρκετές ακόμη συζητήσεις με αθλητές είτε που θέλουν να φύγουν είτε να έρθουν.»
Όσο για τους στόχους της νέας χρονιάς ο κ. Αντωνόπουλος είπε: «Σίγουρα όπως κάθε ομάδα πρωταρχικό στόχο έχουμε το βήμα παραπάνω, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να αποφύγουμε την περσινή ατυχία, οπότε χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την άνοδο διότι ισοβαθμήσαμε με το Πεταλίδι και στη μεταξύ μας διαφορά ο Απόλλωνας είχε καλύτερη συγκομιδή.». Για το πρωτάθλημα της Β΄ Μεσσηνίας, είπε: «Θεωρώ πως το νέο πρωτάθλημα της Β΄ Μεσσηνίας θα είναι σε σύγκριση με το περσινό, πιο εύκολο. Κι αυτό διότι τώρα που οι πιο «δυνατές» ομάδες ανέβηκαν δίδεται η ευκαιρία σε εξίσου ικανές  ομάδες να κάνουν το κάτι παραπάνω.»


Ενίσχυση και «πρώτη»
Στα μεταγραφικά, μοναδικές αποχωρήσεις είναι αυτές των αδελφών Νίκου και Πάνου Καναλουπίτη, αν και πιθανολογούνται 2-3 ακόμη αποχωρήσεις.
Στον αντίποδα, στην ομάδα επέστρεψε από τη Χώρα ο νεαρός τερματοφύλακας, Κώστας Κακαλέτρης, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός.
Στην μεγάλη ομάδα, προωθήθηκαν οι μικροί: Μανίκης, Παπαδέας, Κάππος Βασιλειάδης και Σαρδέλης.
● Τέλος, η επίσημη «πρώτη» της ομάδας θα γίνει το πιθανότερο στις 25 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο «Παν. Μπαχράμης» που δηλώνει ως έδρα, δεδομένου πως η ομάδα δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Μεσσηνίας. Έως τότε στο προπονητικό πρόγραμμα έχει πολλή φυσική κατάσταση και τρέξιμο, εκτός απροόπτου, στο εθνικό στάδιο.

Σίσσυ Τριάντου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου