Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΕΠΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ «ΠΡΩΤΗ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Έπιασε δουλειά χθες το απόγευμα
ο Α.Ο. Ασπροχώματος στο γήπεδό του!

● ΔΟΘΗΚΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ● ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Δουλειά έπιασε χθες το απόγευμα ο Α.Ο. Ασπροχώματος, ξεκινώντας την προετοιμασία στο γήπεδο του, παρουσία της διοίκησης της ομάδας και υπό πολύ καλό κλίμα.  
Αγιασμός δεν έγινε – οι διοικούντες ενημέρωσαν πως αναμένεται να γίνει πριν την έναρξη των αγώνων – ωστόσο υπήρξε μια πρώτη επαφή των διοικούντων με τους ποδοσφαιριστές και διεξήχθη η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πέτρου Χιώτη.
Το Ασπρόχωμα επέστρεψε στην Α΄ τοπική μετά από απουσία ενός χρόνου, κατακτώντας την 1η θέση στον Α΄ όμιλο της Β΄ τοπικής. Από το περσινό ρόστερ η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών έχει παραμείνει, ενώ φέτος προστέθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, τα νέα πρόσωπα της προετοιμασίας είναι οι Κώστας Ζησιμάτος (Μεσσηνιακός), Παναγιώτης Σταματόπουλος (Ομόνοια), Χρήστος Πολίτης (Δόξα Μεγαλόπολης), Εράλντ Μουράτι (επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο Καλαμάτας), ο Άγγελος Γκάλα (επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό) και τέλος οι Γιώργος και Δημήτρης Γυφτέας (από τον Θησέα Καλαμάτας).
Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές ήρθαν να προστεθούν στους εξής «παλιούς»: Κώστας Κατράνης, Βαγγέλης Κονταξής, Κώστας Καντερές, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Ηρακλής Ζαφειρόπουλος, Παναγιώτης Βεργόπουλος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Πετσόπουλος, Γιώργος Ορφανός, Παναγιώτης Τσίρμπας, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Άρης Ηλιόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Νίκος Δημητρίου, Αντώνης Φίλιος.
Σημειώνεται επίσης πως με την ομάδα του Ασπροχώματος δοκιμάζονται τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας προτίμησαν να μην αποκαλύψουν τα ονόματα τους.

Μπαίνουν φώτα για
βραδινές προπονήσεις
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ασπροχώματος, Δημήτρη Ηλιόπουλο, πιθανολογείται να μπει σύντομα το ρεύμα στο γήπεδο, κάτι που θα σημάνει την λειτουργία των προβολέων, αλλά και βραδινές προπονήσεις!
Υπενθυμίζουμε πως πέρσι υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τις πολλές ελλείψεις στις καθημερινές προπονήσεις, όμως φέτος τα πράγματα αναμένεται να είναι πιο αυστηρά σε αυτόν τον τομέα.
Χθες ο Πέτρος Χιώτης σημείωσε όσους ποδοσφαιριστές αναμένεται να χάσουν προπονήσεις (το 5% της προετοιμασίας στην χειρότερη). Αυτό δεν σημαίνει πως όσοι χάνουν προπονήσεις θα …κάθονται, καθώς το πρωί θα κάνουν γυμναστήριο!
Για το ζήτημα αυτό ο πρόεδρος του Ασπροχώματος μίλησε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, πριν την έναρξη της προπόνησης: «Εμείς έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα, ότι πρέπει φέτος να έχουμε συμμετοχή στις προπονήσεις για να ,μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα. Θέλουμε όλοι να είμαστε δυνατοί και θα είμαστε μέσα από την προπόνηση, το γήπεδο που έχουμε. Να προσπαθήσουμε να βγει η χρονιά.»


Η ομιλία του Ηλιόπουλου
προς τους ποδοσφαιριστές
Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος, πέραν των παραπάνω, ξεκίνησε την ομιλία του με τα εξής: «Να έχουμε όλοι πρώτα την υγεία μας και να ευχαριστιόμαστε αυτό που θα κάνουμε. Φέτος μπήκαμε στα δύσκολα με την άνοδο της ομάδας. Εμείς έχουμε παίκτες και υλικό και εκεί θα στηριχθούμε και φέτος, όπως και την περσινή χρονιά. Βέβαια έγιναν κάποιες προσθήκες, ήρθανε κάποια νέα παιδιά κυρίως, εκτός του Ζησιμάτου και του Σταματόπουλου που ήρθαν με την εμπειρία τους να βοηθήσουν. Τα άλλα παιδιά που ήρθαν είναι όλα νέα παιδιά. Εκεί θα στηριχθούμε, εμείς το μόνο που θέλουμε είναι συμμετοχή για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που έχουμε. Εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα, ότι μπορέσουμε από το υλικό σας, τους γιατρούς σας, θα είμαστε δίπλα σας.»
Από κει και πέρα, ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε στους ποδοσφαιριστές τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της φετινής Α΄ τοπικής: «Η ομάδα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία, θα παίξει με όλα τα μεγαλοχώρια της Μεσσηνίας, με τις μεγαλύτερες ομάδες. Για πρώτη φορά μόνο η "Καλαμάτα" λείπει από το τοπικό. Φέτος όλες οι ομάδες είναι στο τοπικό, πλην της "Καλαμάτας".»


Η παρουσίαση του Ηλία
Αναστασόπουλου
«Θα είναι το δεξί χέρι του προπονητή, θα είναι παντού, θα μιλάει μαζί σας για όποια προβλήματα έχετε και θα τα μεταφέρει στην διοίκηση» ήταν η παρουσίαση του νέου γενικού αρχηγού του Ασπροχώματος, Ηλία Αναστασόπουλου από τον Δημήτρη Ηλιόπουλο.
Ο Αναστασόπουλος αγωνιζόταν επί σειρά ετών στο Ασπρόχωμα παλαιότερα και αναλαμβάνει πλέον ως μεσάζοντας της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών και στις πρώτες του δηλώσεις, φάνηκε απόλυτα ευχαριστημένος για το πόστο που ανέλαβε.


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου