Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΜΑΝΑ


Για να σώσει τα εγγόνια του σκότωσε τον γιο του δήλωσε χθες ο παιδοκτόνος του Άστρους!

ΑΝΑΒΟΛΗ να απολογηθεί αύριο το πρωί ζήτησε και τελικά έλαβε ο 75χρονος πατέρας, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε με την καραμπίνα και στη συνέχεια έκαψε τον 39χρονο γιο του μέσα στο αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία στο Άστρος Κυνουρίας.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο 75χρονος δράστης εμφανίζεται συγκλονισμένος αλλά και ανακουφισμένος, καθώς όπως υποστηρίζει τα τελευταία χρόνια περνούσε «μαρτύριο» από τον γιό του, καθώς ξυλοκοπούσε διαρκώς τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του. Μάλιστα, δήλωσε ότι το Πάσχα, το θύμα έδεσε τους γονείς του και τους κτυπούσε, ενώ, ταυτόχρονα, βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό. Όπως είπε, αναζητά το βίντεο αυτό προκειμένου να το εντάξει στην δικογραφία.
Μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό MEGA", ο συνήγορος υπεράσπισης του δράστη, Αντώνης Μιγάς, υποστήριξε πως ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού είχε φτάσει στο ανατριχιαστικό σημείο να τους βιντεοσκοπεί όταν τους έδερνε, ενώ επιπλέον τον τελευταίο καιρό απειλούσε τον πατέρα του ότι θα έσφαζε ένα-ένα τα επτά εγγόνια του, παιδιά των τριών αδελφών του.
Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ
Εντελώς αντίθετη άποψη έχουν οι γείτονες του θύματος, στο Περιστέρι, όπου έμενε με την κομμώτρια σύντροφό του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, οι γείτονες δήλωσαν ότι όχι μόνον δεν είχε τον άγριο χαρακτήρα που του προσάπτουν οι δικοί του, αλλά ήταν απλός,  φιλικός και εργατικός, χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή αρνητική εικόνα. Όπως ήταν γνωστό στη γειτονιά, το ζευγάρι ήταν έτοιμο να αγοράσει διαμέρισμα και παντρευτεί. Ήταν τόσο καλός που φρόντιζε ακόμα και αδέσποτα ζώα, είπαν. Σύμφωνα με τα όσα τους είχε πει ο ίδιος, οι δικοί του, μετά την διακοπή των σπουδών του στη Γυμναστική Ακαδημία, τον πίεζαν να επιστρέψει στο χωριό και να παντρευτεί εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου