Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»

Εκτός έδρας με Δόξα Καλαμάτας
με στόχο τη νίκη πρόκριση



Τα επίσημα ματς με Κύπελλο αρχίζουν φέτος για την ομάδα του Χανδριναϊκού. Πρώτος αντίπαλος η ανανεωμένη Δόξα Καλαμάτας και μάλιστα εκτός έδρας!
Δυο στοιχεία που οφείλει να λάβει υπόψη του ο κόουτς της ομάδας Παναγιώτης Βλαχόγιαννης, που πάντοτε θέλει και σκέπτεται θετικά! «Στόχος είναι πάντα η νίκη» διευκρινίζει οκ . Βλαχόγιαννης, τονίζοντας ωστόσο ότι τα παιχνίδια Κυπέλλου θα αποτελέσουν κυρίως κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας του, εν όψει της νέας Α1 Τοπικής κατηγορίας.
«Βασικά τα παιχνίδια του Κυπέλλου θέλουμε να τα δούμε σαν τεστ προετοιμασίας. Βεβαίως στόχος μας είναι να νικάμε στα παιχνίδια, ιδίως όμως το σημερινό (σ.σ. παιχνίδι) θα αποτελέσει για μας κατά κάποιο τρόπο μια "πρόβα τζενεράλε"…», δήλωσε μεταξύ άλλων στη «Φ» ο Παναγιώτης Βλαχόγιαννης.
Φαινομενικά τουλάχιστον, ο Χανδριναϊκός έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι, δεδομένου πως έχει διατηρήσει το σημαντικό αβαντάζ της ομοιογένειας, έχοντας ίδιο ρόστερ με την περσινή σεζόν, πλην βεβαίως των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Ξεκίνησε την προετοιμασία του στις 11 Αυγούστου, μετρά δηλαδή εννέα ημέρες προετοιμασίας, σε αντίθεση με τις δεκατέσσερις ημέρες της αντίπαλης Δόξας, μέσα σ’ αυτές όμως τις μέρες, ο Χανδριναϊκός έχει επικεντρωθεί στη δουλειά που έπρεπε να γίνει εν όψει του Κυπέλλου. Με επίκεντρο τη φυσική κατάσταση οι παίχτες έδειξαν έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας σεζόν στην Α1 Τοπική κι από την πρώτη μέρα έδειξαν στοιχεία ετοιμότητας και προσήλωση στο στόχο τους!
Από τη μεριά της, η διοίκηση φροντίζει ώστε η προετοιμασία να γίνεται σε καλό κλίμα, ενώ έχει ζητήσει από τους παίκτες και τον κόουτς, κατανόηση αφού ελέω των εργασιών που γίνονται στο στάδιο του Σουληναρίου οι μετακινήσεις στο γήπεδο της Πύλου και της Μεθώνης για αγώνες και προπονήσεις θα γίνεται το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής σεζόν 2014-15, συνεπώς χρειάζεται αρκετή υπομονή!
Το σημερινό παιχνίδι θα γίνει στις 7 σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Παν. Μπαχράμης» για την Α ´ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Την αποστολή του Χανδριναϊκού πλαισιώνουν οι: Νικητόπουλος, Γκούρταλης, Ι. Λύρας, Στ. Λύρας, Χούτος, Κουφός, Μπάλας, Φωτόπουλος, Ηλιόπουλος, Κοντός, Δ. Καλδής, Παν. Τσώνης, Ν. Καραμπάτσος, Ν. Καραταράκης, Π. Καραμπάτσος, Τσέκας,
Από κει και πέρα να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει έρθει το δελτίο ενός νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου