Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΣΤΟ KALAMATA BEACHVOLLEY

Μια πρωταθλήτριακαι ένας δημοσιογράφος!


Ποδαρικό στην αρχή της σεζόν στο Kalamata Beachvolley έκανε πριν από λίγες ημέρες η κορυφαία της αθλήτρια της πανελλήνιας κατάταξης του φετινού πρωταθλήματος Masters 2014, Μαριώτα Αγγελοπούλου.
Οι Μάνος Ξενάκης και Γιώργος Κουλιέρης την υποδέχθηκαν με ανοιχτές «Στα γήπεδά μας βρέθηκε και πάλι η πρώτη στη πανελλήνια κατάταξη του φετινού πρωταθλήματος Masters 2014, Μαριώτα Αγγελοπούλου, η οποία μας έκανε ποδαρικό στην αρχή της σεζόν...
Ευχαριστούμε πολύ Μαριώτα και συγχαρητήρια για τη φετινή σου σεζόν… Σε περιμένουμε και του χρόνου...»

Οι επισκέψεις όμως νέων και δυναμικών προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού στα γήπεδα του Kalamata Beachvolley (Ναυαρίνου 223) συνεχίστηκαν προχθές, με τον δημοσιογράφο του «Alpha TV», Ευτύχη Γρυφάκη. Ο οποίος συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού όχι μόνο έπαιξε και απόλαυσε τα νερά της πόλης μας, αλλά παράλληλα έκανε ρεπορτάζ, παίρνοντας πλάνα από τις εγκαταστάσεις του KBV και βεβαίως των καταγάλανων νερών της μεσσηνιακής πρωτεύουσας τα οποία επρόκειτο να προβληθούν στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού». «Χθες στα γήπεδά μας ο δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha TV, Ευτύχης Γρυφάκης! Περιμένουμε να δούμε τα πλάνα που εξασφάλισε για την χθεσινή μεσημεριανή εκπομπή Καλοκαίρι Παντού / Kalokairi Pantou από τις εγκαταστάσεις του KBV!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου