Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Επανάληψη του αγώνα
Κρόνος – Λάκωνας ΑΓΟΝΓ!



Μετά από συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στις 27 Οκτωβρίου, αποφασίστηκε η επανάληψη του αγώνα Λακωνικός Κρόνος – Λάκωνας ΑΓΟΝΓ που διεξήχθη στις 18 Οκτωβρίου για την 9η αγωνιστική του Δ΄ Ομίλου Λακωνίας για το πρωτάθλημα Παίδων.
Το συγκεκριμένο ματς διεκόπη με 5 περίπου λεπτά να απομένουν για την λήξη του 3ου 10λέπτου και δημιουργήθηκαν εντάσεις, με αποτέλεσμα να γίνει οριστική διακοπή του.
Παράλληλα, η Επιτροπή κάλεσε σε απολογία τους προπονητές των δυο ομάδων για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους που προκάλεσε την διακοπή του αγώνα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Να επαναλάβει τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ, του Πρωταθλήματος Παίδων, της 18/10/2014, ο οποίος διεκόπη στο 5΄25΄΄ του 3ου δεκαλέπτου, σύμφωνα με το αρθρ.46   παρ. 1 των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.
2ον) Να καλέσει σε απολογία τους προπονητές κ.κ. Σφυρή Θεόδωρο (Α.Σ. ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ) & Πρόκο Δημήτριο (ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ), διότι επέδειξαν ανάρμοστη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.
Οι προπονητές μπορούν να  απολογηθούν προφορικά, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, που θα γίνει τη Τετάρτη 05/11/2014 και ώρα 7.00 μ.μ., στα γραφεία της Ένωσης (Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου) ή να υποβάλουν απολογητικό υπόμνημα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου