Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ

Μιχάλης Ζάγκος: «Οι παίκτες μου το πιστέψανε!»



Μια μεγάλη νίκη σημείωσε ο Τσικλητήρας Πύλου την Τετάρτη στο «Π. Γεωργανάς» απέναντι στην Σπερχογεία.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου προηγήθηκε με τον Κάνιστρα, ισοφαρίστηκε από τον Ασημακόπουλο στο 80΄ όμως στο 82΄ και στο 93΄ οι Διακουμής και Μπουντάς αντίστοιχα έδωσαν την νίκη στους Πυλιώτες.
Μεγάλη συμβολή είχε και ο Μίντζηρας που απέκρουσε το πέναλτι του Γεωργαντά στο 72ο λεπτό του αγώνα.
Όπως είναι λογικό, ο Μιχάλης Ζάγκος ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι και σε δηλώσεις του στην «Φ» τους έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δείξανε σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) δύναμη, πάθος, πιστέψανε το παιχνίδι γι’ αυτό και το πήρανε σήμερα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, την Σπερχογεία, που παίζει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να βγει σωστά στην επίθεση. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις κόντρες και πήραμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες και ιδιαίτερα στην δική μου που κατάφερε και πήρε το μεγάλο "διπλό"».
Όσο για την καθοριστικότερη φάση του αγώνα (δεν ήταν και λίγες), ο πολύπειρος τεχνικός ξεχώρισε το γκολ του Διακουμή με απευθείας φάουλ στο 82΄, το οποίο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Πυλιώτες: «Ήταν το 2ο γκολ που έβαλε ο Φώτης ο Διακουμής με φάουλ και από κει και πέρα το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας, θα μπορούσαμε να βάλουμε και 3ο και 4ο γκολ.»
Επόμενη αναμέτρηση για τον Τσικλητήρα είναι αύριο στην έδρα του απέναντι στον ουραγό και δίχως νίκη Ακρίτα Κορώνης.


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου