Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Μονόδρομος η νίκη 
για την «Μαύρη Θύελλα»!

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Μετά από δυο συνεχείς ισοπαλίες με Ζακυνθιακό και Κιβέρι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα περίμενε κανείς να υπάρχει σκεπτικισμός στο στρατόπεδο της «Μαύρης Θύελλας».
Ωστόσο τα πράγματα κάθε άλλο παρά έτσι είναι, γιατί μετά το ευρύ 6-1 επί του Κιβερίου στο Κύπελλο Γ΄ Εθνικής, τα χαμόγελα επανήλθαν στις τάξεις της «μελανόλευκης» και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία το Κυριακάτικο ματς με τον Πανελευσινιακό, που θα διεξαχθεί στο Δημ. Στάδιο της Παραλίας.
Τα δυο σερί «Χ» έχουν ρίξει την «Καλαμάτα» στην 3η θέση με 8 βαθμούς (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), πίσω από τους Πανελευσινιακό (9β.)
και Παναργειακό (10β.) ενώ από κάτω καραδοκούν οι Μανωλάδα και Αιολικός με 7 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο!
Με απλά λόγια, η νίκη στο αυριανό παιχνίδι κρίνεται απαραίτητη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η Ελευσίνα θα ξεφύγει με 4 βαθμούς και οι από κάτω θα …προφτάσουν!
Ο Πανελευσινιακός προέρχεται από την νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟ Βάρδας στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του Νίκου Κουρμπανά.
Μοναδικός απόντας για το αυριανό παιχνίδι είναι ο Αργυρόπουλος, που παραμένει στα «πιτ» και είναι ανέτοιμος.
Χθες η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος, ωστόσο η σημερινή και τελευταία παραμένει …άγνωστο το που θα διεξαχθεί!

Τα εισιτήρια
για τον αγώνα
Ενόψει αυριανού αγώνα, η γενική είσοδος των φιλάθλων έχει οριστεί στα 10 ευρώ, με τις παρακάτω κατηγορίες να εξαιρούνται:
Γυναίκες: 5 ευρώ
Φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): 5 ευρώ
Στρατιώτες: 5 ευρώ
Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ): 5 ευρώ
Νέοι από 15 έως 18 ετών: 5 ευρώ.
Παιδιά και έφηβοι έως 14 ετών: Δωρεάν
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το περίπτερο της «Μαύρης Θύελλας» (Ναυαρίνου και Φαρών) σήμερα από τις 11:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 15:00 και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού σταδίου από τις 12:00 αύριο το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου