Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-1

4η σερί νίκη για τους «πράσινους»!



Για τα καλά φόρα έχει πάρει ο Μεσσηνιακός!
Οι «πράσινοι» του Έλβιο Μάνα νίκησαν με 2-1 εντός έδρας τον ουραγό Ακρίτα Κορώνης, έφτασαν τις 4 συνεχόμενες νίκες και αναρριχήθηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας της Α΄ τοπικής μετά από 11 αγωνιστικές!
Από την άλλη ο Ακρίτας μετά από 3 σερί ισοπαλίες επέστρεψε στις …ήττες και παραμένει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ο Πουλάκος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 3ο λεπτό και στο 50΄ ο Μπεγέτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Ακρίτας κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 60ο λεπτό με τον Μπόγιο, αλλά από κει και πέρα δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια.
● Διαιτησία: Δ. Γιαννόπουλος, Χ. Γεωργαντάς, Η. Σκόρδος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ κάρτες: 17΄ Κουκούτσης, 18΄ Πουλάκος, 26΄ Μπούνας 51΄ Πανταζής, – 33΄ Δ. Κουτσουμπός, 49΄ Κουλούρης, 90΄ Xoxholli
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Κουρέας, Πανταζής, Αρβανίτης, Μπεγέτης, Μανωλόπουλος (78΄ Κουλουράς), Μπούνας (72΄ Μερκούρης), Πουλάκος, Δημόπουλος (68΄ Κουλόπουλος), Κουκούτσης

ΑΚΡΙΤΑΣ: Κουλούρης, Μπόγιο, Κυριόπουλος (67΄ Xoxholli), Πιχιγιόνι, Κουτσολιάς, Δ. Κουτσουμπός (56΄ Κ. Μάραντος), Χ. Καπινιάρης, Ι. Κουτσουμπός, Μουτζούρης, Φλέσσας, Α. Μάραντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου