Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ «Φ» ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΤΟΥ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟ

Η ώρα της καθιέρωσης για
τον Δημήτρη Παπαδημητρίου!



Η φετινή σεζόν θυμίζει σε πολλά πράγματα την περσινή όσον αφορά στην εξέλιξη του 22χρονου μεσοεπιθετικού του Πανθουριακού, Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Όπως και πέρσι υπό τις οδηγίες του Κώστα Καρλαύτη, έτσι και φέτος με την καθοδήγηση του Γιώργου Αργυρόπουλου ο Παπαδημητρίου αρχίζει σιγά σιγά να παρουσιάζει δείγματα των ικανοτήτων του και να παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στον χώρο της επίθεσης, είτε ως εξτρέμ είτε ως φορ, όμως φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει! Ο Αργυρόπουλος τον δοκίμασε στα φιλικά ως «10άρι», αυτός ανταποκρίθηκε πολύ καλά και στο σημερινό ματς με την Χώρα είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού.
Προερχόμενος από την ακαδημία του Πατίστα, όπου αγωνιζόταν από τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα έως και την σεζόν 2009-2010, ο Παπαδημητρίου μεταπήδησε αμέσως στον Πανθουριακό.
Για 5η σερί σεζόν, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας της Θουρίας, ωστόσο είναι πλέον έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίδεται από τα «μαλλιά».
Οι πάρα πολλοί τραυματισμοί που αντιμετώπισε στο παρελθόν δεν έχουν επανέλθει από πέρσι, με αποτέλεσμα να μην λείπει σχεδόν ποτέ από αγώνες και προπονήσεις των «Θουριωτών»
Πέρσι πρόλαβε και πέτυχε 6 τέρματα σε λίγα λεπτά συμμετοχής, όμως πολλά έχουν αλλάξει στην ομάδα σε σχέση με την σεζόν 2013-2014.
Ο Πανθουριακός έχει αποκτήσει μεγάλα ονόματα στο ρόστερ του για τα δεδομένα της Α1 (Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Νιάρχος, Βιδάκης, Τσώνης, Ζάρκος). Παρ’ όλα αυτά, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να αποδεικνύει πως το πάθος και η «δίψα» για ποδόσφαιρο υπερνικά τα πάντα!

«Οι δυο ήττες μας
έφεραν πιο κοντά»
«Φέτος δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο, χάσαμε τα δυο πρώτα παιχνίδια στα οποία θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω» ξεκίνησε να δηλώνει ο νεαρός μεσοεπιθετικός στην «Φ» για την μέχρι στιγμής πορεία του Πανθουριακού στο πρωτάθλημα, μέσα από τα μάτια του ιδίου. Συνεχίζοντας, ο Παπαδημητρίου διευκρίνισε: «Αλλά όταν ανήκεις σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, οφείλεις να αφήνεις πίσω τα κακά αποτελέσματα και να συνεχίζεις. Με το απίστευτο κλίμα που έχουμε σαν ομάδα μας, οι δυο αυτές ήττες μας έφεραν πιο κοντά και έτσι κάναμε δυο σερί νίκες. Έχουμε έξι βαθμούς και είμαστε κοντά στην κορυφή και τους 12 βαθμούς, γιατί έχουμε κάνει και το ρεπό μας.
Το κλίμα που έχουμε σαν ομάδα είναι πολύ καλό, ακόμα και μετά τις δυο ήττες που είπα προηγουμένως και όσο περνά ο καιρός θα εμφανιζόμαστε ακόμα καλύτεροι στα παιχνίδια»
Ερωτηθείς για τα στοιχεία που έχει καταφέρει να περάσει ο νέος τεχνικός της ομάδας στους ποδοσφαιριστές του, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής
τόνισε τα εξής: «Τα στοιχεία που έχει περάσει ο κ. Αργυρόπουλος είναι πως η ομάδα θα πρέπει να παίζει σωστό και καλό ποδόσφαιρο. Μας έχει δώσει να καταλάβουμε πως πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό και όχι να πάμε για πρωτάθλημα και να μένουμε εκεί. Μας έχει περάσει την νοοτροπία του νικητή και πως σε κάθε αγώνα θα πηγαίνουμε για την νίκη και τίποτε άλλο»


Οι προσωπικοί
στόχοι και η Χώρα
Όπως προείπαμε, το ιστορικό τραυματισμών του Παπαδημητρίου είναι μεγάλο, τουλάχιστον μέχρι και πριν την σεζόν 2013-2014. Έκτοτε είναι απόλυτα υγιής, κάτι που ο ίδιος έχει θέσει ως στόχο και για φέτος: «Οι προσωπικού μου στόχοι για φέτος είναι να είμαι υγιής πάνω απ’ όλα και να μην έχω τραυματισμούς. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της έτσι ώστε εμείς να είμαστε αυτοί που θα χαρούμε στο φινάλε».
Σήμερα ο Πανθουριακός δοκιμάζεται στην έδρα του Παπαφλέσσα Χώρας, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε δίχως προπονητή μετά την παραίτηση του Μιχάλη Φασουλή.
Παραταύτα, το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι σύμφωνα με τον Παπαδημητρίου: «Η Χώρα είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει μια πολύ δυνατή έδρα. Παρ’ όλο που αντιμετώπισε κάποια προβλήματα μέσα στην εβδομάδα με την απομάκρυνση του προπονητή της (σ.σ. Μιχάλης Φασουλής), πιστεύω ότι το γεγονός αυτό δεν θα την επηρεάσει. Εμείς πάμε για την νίκη αλλά για να έρθει πρέπει να δώσουμε μια "μάχη" για να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου