Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Για την συνεργασία
με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας



Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των παιδιών τμημάτων της ομάδας της εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας.
Αφορμή οι «ψίθυροι» που ακούγονται σχετικά με την συνεργασία της Κυπαρισσίας με την έτερη ομάδα της περιοχής, τον Ηρακλή σε επίπεδο ακαδημιών.
Η «Φ» είχε προ ημερών κάνει θέμα για την μεγάλη επιτυχία που παρουσιάζουν οι ακαδημίες με «χαϊλάιτ» την κλήση τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Κυπαρισσίας στις Μικτές Μεσσηνίας.
Παράλληλα, μέσω της ανακοίνωσής της ο Α.Ο.Κ. τονίζει πως έγινε μεταγραφή 15 νεαρών ποδοσφαιριστών από την ομάδα στον Ηρακλή Κυπαρισσίας για να πάρουν χρόνο συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Τάκη Παναγόπουλο επιβεβαιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο το ρεπορτάζ της «Φ». Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Μιας και πολύς λόγος γίνεται, για το παιδικό της ομάδος μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας, για το τι ακριβώς έχει συμβεί.
Ύστερα από προσπάθειες 3 ετών και με την πολύτιμη συνεργασία των υπεύθυνων της Ακαδημίας, τα τμήματα της ομάδας απογειώθηκαν ποιοτικά αλλά και ποσοτικά! Σε αυτό συνετέλεσε και η πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή Παναγόπουλο, όσο και από τις προσπάθειες των υπεύθυνων σε όλα τα τμήματα. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα, η παιδική ομάδα να διαλύσει (λόγω ηλικίας κάποιων παιδιών, λόγω προσχώρησης άλλων στην αντρική), αποφασίστηκε από κοινού με το Δ.Σ., η συνεργασία με την άλλη ομάδα της πόλης μας, τον Ηρακλή. Έτσι το καλοκαίρι μεταγραφήκαν στον Ηρακλή, 16 συνολικά ποδοσφαιριστές! Οι υπεύθυνοι δεσμευτήκαν να συνεχίσουν την καλή δουλειά (είχε ήδη αποφασιστεί προπονητής να είναι ο Παναγόπουλος) και να εξασφαλιστεί ώστε τυχόν επιστροφές ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας να γίνει ομαλά.
Έτσι λοιπόν και ο Ηρακλής απέκτησε εξαιρετικό υλικό (νεανικό)
και τα παιδία θα έπαιζαν περισσότερο, στην αντρική ή στην παιδική ομάδα, που θα κατέβαζε ο Ηρακλής!

Υστέρα λοιπόν από 2 μήνες προπονήσεων, με τον προπονητή Παναγόπουλο, η παιδική ομάδα του (ΑΟΚ) Ηρακλή, κέρδισε σήμερα (1 Νοεμβρίου) στον 1ο αγώνα εκτός έδρας το Δώριο 2-5. Συγχαρητήρια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου