Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ασταμάτητη δύναμη στην Α2 οι «Λύκοι»!

 ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ 3-1 ΣΕΤ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ δύναμη είναι πλέον στην Α2 οι «Λύκοι»! Η ομάδα του Χρήστου Δημητρακόπουλου στο μεγάλο ντέρμπι του Β΄ Ομίλου μπορεί να μην περίμενε τέτοια αντίσταση από τους Μεσολογγίτες και να απώλεσε από λάθος το πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια αφού ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και εντόπισε τις αδυναμίες του αντιπάλου, κυριάρχησε στο παρκέ του κλειστού σταδίου.

Η αξιόμαχη ΓΕΜ είχε πολύ καλό σέρβις και δυνατές επιθέσεις από Σαλαβασίδης (αν και με δεμένο χέρι), Υφαντή και Καννά δεν είχε ωστόσο διάρκεια, κάτι που αποτελεί βασικό ζητούμενο. Κέρδισε το πρώτο σετ με αρκετές διαφορές (3-9, 7-13, 12-17, 17-21) με 21-25.
Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος πήγε βήμα βήμα τους παίκτες του μέχρι το τέλος και δίνοντάς τους χρήσιμες οδηγίες κατόρθωσε να τους ντοπάρει με τρόπο τέτοιο που η συνέχεια αποτέλεσε δικαίωση για όλους…
Φωτό: Παν. Μουστάκης
Το δεύτερο σετ, είχε κι αυτό μεγάλο αγώνα… Οι μάχες των δυο ομάδων ήταν πραγματικά δυνατές (5-4, 8-8, 12-9) από ένα σημείο και μετά όμως η «Κ80» είχε τις λύσεις και τη θέληση να κερδίσει και το έκανε πράξη χάρη στα καλά σέρβις από Κακαλέτρη και Μάνα, τις δυνατές επιθέσεις του Μανιατέα και τις καλές δεύτερες μπαλιές στην πάσα από τον Αποστολόπουλου που από το δεύτερο σετ ήταν βασικός στο παιχνίδι, έφτασαν στη νίκη με 25-23. Τα δυο επόμενα σετ, κύλησαν πιο εύκολα για τους Καλαματιανούς, αφού ο εκνευρισμός στο αντίπαλο στρατόπεδο άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι τους. Στο τρίτο σετ οι διαφορές ήταν της τάξεις του 4-2, 9-5, 15-9, 19-10 για να κλείσει στο 25-12 και στο τελευταίο σετ, όπου πια οι δυνάμεις των αντιπάλων τους έχουν εγκαταλείψει από την αρχή μέχρι το τέλος οι «λύκοι» είχαν  τον πρώτο λόγο (4-2, 9-6, 15-8, 20-10, 23-13) με τελικό το 25-18. Σε αυτό το σετ είχαμε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό του Χασάπη που βγήκε αναγκαστική αλλαγή και έναν ευτυχώς παραλίγο τραυματισμό του αρχηγού της ΓΕΜ Σπανού (στα διαχωριστικά κάγκελα), που έκανε χρέη πάσας στο ματς, λόγω της απουσίας του βασικού πασαδόρου.

Φωτό: Παν. Μουστάκης
● Διαιτησία: Παναγιώτης Χανδρινός, Κωνσταντίνος Σαραβελάκης, 
Σημειωτής: Βίκυ Καραφώτη.
Τα σετ: 21-25, 25-23, 25-12, 25-18
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» (Δημητρακόπουλος): Αποστολόπουλος, Μανιατέας, Κακαλέτρης, Βραχνάς, Μάνα, Περπινάκης, Ντάκουρης Β. (λ) / Μπουσούνης, Κωτσάκης, Εξαρχέας.
ΓΕ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ (Σταματόπουλος): Σπανός, Κανάς Β., Υφαντής, Σαλαβασίδης, Καημενάκης, Χασάπης, Σακκάς (λ) / Πλαστήρας, Ηλιού, Σπ. Κανάς.

Σ.Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου