Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ 3-0 ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

Στην «καρδιά» της πόλης 
και σήμερα η κινητή μπουτίκ 
για τα δώρα της Πρωτοχρονιάς!



Νικηφόρο το χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο Ασπρόχωμα για την «Μαύρη Θύελλα».
Εκεί το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά επικράτησε της Κυπαρισσίας με 3-0. Το παιχνίδι στόχο είχε την διατήρηση της εγρήγορσης εν μέσω γιορτών μετρώντας τον χρόνο αντίστροφα για την επανέναρξη των επίσημων αγώνων το Γενάρη.

«Μελανόλευκα»
δώρα πρωτοχρονιάς
Εν τω μεταξύ, στην κεντρική πλατεία της πόλης, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο έμπροσθεν της Εθνικής Τράπεζας βρίσκεται τις δυο τελευταίες μέρες του χρόνου η κινητή μπουτίκ της ομάδας, η οποία «μετακόμισε» από το Δημοτικό στάδιο στην «καρδιά» της πόλης προκειμένου να προσφέρει σε όλους και όλες την ευκαιρία να αποκτήσουν τα προϊόντα που προσφέρει με τα χρώματα και το σήμα της αγαπημένης «Μαύρης Θύελλας».
Ειδικότερα, οι φίλοι της ομάδας μπορούσαν από χθες και σήμερα τελευταία ημέρα του χρόνου να αποκτήσουν τα δώρα της Πρωτοχρονιάς από την πλούσια γκάμα ειδών που διαθέτει η μπουτίκ (επίσημες φετινές φανέλες της ομάδας, ασπρόμαυρη και λευκή Nike, σε μεγέθη για μικρούς και μεγάλους, κασκόλ, μπρελόκ, κούπες, σκουφιά, φούτερ, λάβαρα, σακίδια, αναπτήρες).
Όλα τα προϊόντα  θα προσφέρονται σε εορταστικές συσκευασίες αποτελώντας ιδανικά δώρα για την Πρωτοχρονιά. Η μπουτίκ λειτουργεί ώρες καταστημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου