Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Άνετο 3-0 επί των Ιώνων 
από τις γυναίκες του Μεσσηνιακού

ΔΥΟ στροφές πριν το φινάλε του Α΄ γύρου στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών και ο Μεσσηνιακός άρχισε να μαζεύει βαθμούς μη χάνοντας τις ευκαιρίες που του δίδονται πλέον απέναντι σε εύκολους αντιπάλους! Το Σάββατο πέτυχε την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα (Β΄ Όμιλος) κόντρα στους ουραγούς Ίωνες με «καθαρό» 3-0 σετ σε αρκετά χαλαρό «τέμπο» αφού τα σετ 25-16, 25-13 και 25-14.
Από την αρχή και στα τρία σετ του παιχνιδιού οι «πράσινες» είχαν τον έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν διαφορά, αφού και ποιοτικά και εμπειρικά απείχαν κατά πολύ από τις αντίπαλές τους.
● Διαιτησία: Χανδρινός, Γιαννακάκος. Σημειωτής: Μουράτη
Τα σετ: 25-16, 25-13, 25-14
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Σουρή): Φωτεινάκη, Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Σιρίνινα, Σκλήρη, Ραμούνδου, Νίκα (λ) / Μάνα, Μπεσή.
ΙΩΝΕΣ (Μαρίνος): Μιχαηλίδη, Χαραλάμπους, Νικολαΐδη, Παπουτσάκη, Ασημακοπούλου, Γραμμένου, Μεγαρίτη (λ) / Νίκα, Αθανασίου, Λαμπρογιώργου, Αγγελή.

Νίκησαν και οι Κορασίδες

Νίκη πέτυχαν και οι Κορασίδες του Μεσσηνιακού. Στο εκτός έδρας παιχνίδι στη Μεγαλόπολη ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. κέρδισε με 3-0 σετ τα Λύκαια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ε' Ομίλου του πρωταθλήματος.
Η προπονήτρια κ. Καζάκη χρησιμοποίησε τις εξής αθλήτριες: Γεωργουλάκου, Κουτσουροπούλου, Αντωνοπούλου, Ντάκουρη, Βαβαρούτσου, Δωδέκατου, Ντεκελέ. Την αποστολή συνόδευσε και η Π. Σουρή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου