Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα βρήκαν τις...πόλεις τους!

ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2015 επικυρώθηκαν πριν απο μερικές ημέρες, στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Η διοργάνωση των Ανδρών- Γυναικών, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου (25-26/7).
Στην πόλη της Λάρισας θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (13-14/6), ενώ στις Σέρρες το Πανελλήνιο των Εφήβων- Νεανίδων (27-28/6).  Στα Τρίκαλα θα ταξιδέψουν οι αθλητές της κατηγορίας Παίδων- Κορασίδων, στις 20-21 Ιουνίου, στην πόλη που θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου. Σε ό,τι αφορά την διοργάνωση των Παμπαίδων- Παγκορασίδων, ο βόρειος όμιλος θα γίνει στα Γιαννιτσά και ο Νότιος σε πόλη της Πελοποννήσου, που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
Τα Μέγαρα θα φιλοξενήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. (24/5), ενώ στο Σχοινιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ., το οποίο όμως θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου, μια εβδομάδα αργότερα από ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Τέλος σε περιοχή της Αττικής θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα των 20χλμ. βάδην.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου