Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

13 Μεσσήνιοι Παίδες και
Νέοι στην 9η Περιφέρεια

ΣΤΗΝ 9η Περιφέρεια Παίδων και Νέων επιλέχθηκαν 13 συνολικά Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στην Α΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο Περιφερειακός προπονητής Πολ Χατζόπουλος επέλεξε 8 ποδοσφαιριστές στην ομάδα των Νέων και 5 στους Παίδες από την Μικτή Μεσσηνίας, για να παραστούν για προπόνηση την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, έχοντας μαζί τους αθλητική περιβολή  καθώς και ποδοσφαιρικά υποδήματα κατάλληλα για πλαστικό χορτοτάπητα.
Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο Φιλικών Τρίπολης στις 15.00 για τους Παίδες και στις 16.30 για τους Νέους. Η αναχώρηση των ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 13.00 από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία.
Υπενθυμίζουμε πως η Μικτή Νέων Μεσσηνίας κατέκτησε την πρώτη θέση στον 9ο όμιλο με ρεκόρ 6-1-1 και 20-6 τέρματα, έχοντας παράλληλα εξαιρετική απόδοση στα ματς που έδωσε.
Όσο για τους Μεσσήνιους Παίδες, τερμάτισαν στην 2η θέση με 11 βαθμούς πίσω από την Αργολίδα με ρεκόρ 3-2-3.
Στην αποστολή επιλέχθηκαν 5 παίκτες από τον Αίαντα Καλαμάτας, 4 από τα Πράσινα Πουλιά ενώ 2 εκπροσώπους είχε και ο Α.Ο. Κυπαρισσίας και 1 οι Παπαφλέσσας Χώρας και Πατίστα.
● Οι Νέοι που επιλέχθηκαν είναι οι εξής:
Δημήτρης Καραγιάννης, Λεωνίδας Αλεξανδρόπουλος (Αίαντας Καλαμάτας), Βασίλης Παπαγεωργίου, Κυριακός Κωνσταντόπουλος (ΑΟ Κυπαρισσίας), Ιωάννης Σαρδέλης (ΑΟ Πατίστα), Δημήτρης Μπάρκας (Παπαφλέσσας Χώρας), Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Λυκούργος Εξαρχάκος (Πράσινα Πουλιά)
● Οι Παίδες που επιλέχθηκαν είναι οι εξής:
Δημήτρης Καλογερόπουλος, Ηλίας Βαρθαλίτης (Πράσινα Πουλιά), Ιωάννης Κανιώρος, Νικόλαος Ζαφείρης, Νέστωρας Μπάκας (Αίαντας Καλαμάτας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου