Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΠΙΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 «Μάγεψε» στα Καλύβια η Μελίνα Πεϊμανίδη!

ΠΟΛΥ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν δυο ιππείς του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας στους 2ους Διασυλλογικούς Αγώνες ΠΕΑΝΑ και ΠΕΑΒΑ, οι οποίοι διεξήχθησαν το περασμένο Σαββάτο στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Καλυβιών St. George (IOΚΑΛ St. George) και την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βαρυμπόμπης (ΙΟΒ).
Η νεαρή Μελίνα Πεϊμανίδη εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της και κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία 1,05 μ. ανάμεσα σε 46 συμμετοχές, αποδεικνύοντας πως το μέλλον της ανήκει.
Πολύ καλός ήταν και ο πολύπειρος Νίκος Δρούγας ο οποίος ήρθε 8ος στην κατηγορία 1,10 μέτρων. Τα αποτελέσματα των δυο ιππέων ανά ημέρα και κατηγορία έχουν ως εξής:
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1μ
● Μελίνα Πεΐμανίδη: με τον ίππο By Chance, πραγματοποιώντας άπταιστη διαδρομή και έχοντας τον καλύτερο χρόνο από όλους τους αθλητές θα βρισκόταν στην πρώτη θέση της κατηγορίας αν δεν υπήρχε τόση αυστηρότητα από την κριτική επιτροπή, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει το «τυπικό» των κανονισμών και να χρεώσει την αθλήτρια με 4 βαθμούς ποινής επειδή είχε περάσει την αφετηρία της διαδρομής πηγαίνοντας να χαιρετήσει την επιτροπή!
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1,05μ
● Μελίνα Πεΐμανίδη: με τον ίππο By Chance, πραγματοποιώντας άπταιστη διαδρομή κατέκτησε την 2η θέση στους 46 συμμετέχοντες
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1,10μ
● Νικόλαος Δρούγας: με τον ίππο Upper Star Hero, πραγματοποιώντας άπταιστη διαδρομή και κατακτώντας την 8η θέση στους 34 συμμετέχοντες
● Νικόλαος Δρούγας: με τον ίππο Torpenhow Luke, πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1,05Μ
● Μελίνα Πεΐμανίδη: με τον ίππο By Chance, πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1,15Μ
● Νικόλαος Δρούγας: με τον ίππο Torpenhow Luke, πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή
● Νικόλαος Δρούγας: με τον ίππο Upper Star Hero, πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή
Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του για την συμμετοχή τους αλλά και για την πολύ καλή τους επίδοση!

Αύριο κόβει πίτα
στις εγκαταστάσεις του
Την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της διοργανώνει αύριο και ώρα 3 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους της ιππασίας, παλιούς και νέους, ενώ τους μικρότερους θα περιμένουν πόνι της σχολής για πολλές βόλτες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου