Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

 

20 μέρες αγωνιστικής απραξίας
μέχρι τον αγώνα στη Μυτιλήνη

ΜΕ ΤΗΝ ομάδα να έχει αποδεχθεί πλήρως το γεγονός πως εδώ και καιρό έχει βρεθεί εκτός ανοδικής τροχιάς και στόχων για προβιβασμό, το βλέμμα όλων έχει στραφεί στο νέο «αίμα» και στην προσπάθεια δημιουργίας μιας διάδοχης κατάστασης.
Με αυτό το σκεπτικό κινείται πλέον και ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Καβαλιέρης ο οποίος μετά το άτυχο αποτέλεσμα στη Μανωλάδα, στάθηκε στο γεγονός ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές τον δικαίωσαν με την συμμετοχή τους και είπε πως στην ομάδα «…υπάρχει η βάση για το μέλλον»!
«Είμαστε εκτός διεκδίκησης στόχων και για αυτό έχουμε πει ότι έχουμε μια ευκαιρία να αξιολογήσουμε παιδιά που δεν είχαν μέχρι τώρα συμμετοχές, ώστε να μπορώ και εγώ να πω στο τέλος ποιοι κάνουν και ποιοι όχι για την ομάδα.» είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Μανωλάδα, ο τεχνικός της «Καλαμάτας», Μιχάλης Καβαλιέρης και συνέχισε: «Είμαστε εκτός διεκδίκησης στόχων και για αυτό έχουμε πει ότι έχουμε μια ευκαιρία να αξιολογήσουμε παιδιά που δεν είχαν μέχρι τώρα συμμετοχές, ώστε να μπορώ και εγώ να πω στο τέλος ποιοι κάνουν και ποιοι όχι για την ομάδα. Τα περισσότερα παιδιά δικαίωσαν την συμμετοχή τους και δείχνουν ότι υπάρχει μια βάση πάνω στην οποία μπορεί να χτιστεί μια νέα ομάδα».

Ευχαρίστηση
από την προσπάθεια

Για το παιχνίδι της Μανωλάδας ο προπονητής της «Καλαμάτας» παραδέχθηκε πως το ξεκίνημα ήταν νωθρό και παρότι είχε την ευκαιρία (με τον Ηλιόπουλο) για να προηγηθεί στο παιχνίδι, τελικά βρέθηκε και παρέμεινε μέχρι το τέλος πίσω στο σκορ (1-0).
Ο κ. Καβαλιέρης εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του την Κυριακή στη Μανωλάδα παρά το αρνητικό αποτέλεσμα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια στα τελευταία ματς και δεν ξέρω γιατί. Δεν μπαίνουμε όπως πρέπει από το ξεκίνημα του αγώνα. Ωστόσο, είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε στην φάση με τον Ηλιόπουλο ενώ αυτό που μας άλλαξε τα πλάνα ήταν η αλλαγή του Χριστοφιλέα. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος όμως γιατί προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα, να συνδυαστούμε και να κάνουμε φάσεις. Τελικά είχαμε ευκαιρίες όχι όμως και γκολ για αυτό χάσαμε το παιχνίδι».
Αξίζει να σημειωθεί πως η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς με τη Δόξα ν. Μανωλάδας ο Νιφορόπουλος ήταν η 7η στη σεζόν, κι αυτό τον θέτει εκτός δράσης στα επόμενα δυο παιχνίδια της «Καλαμάτας» με Αιολικό και Μανδραϊκό, αντίστοιχα.

20 μέρες -επίσημης-
αγωνιστικής απραξίας

Μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας, στις 26 Απριλίου στη Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό, μεσολαβεί ένα 20ημερο αγωνιστικής απραξίας. Την προσεχή αγωνιστική η «Καλαμάτα» έχει το προγραμματισμένο της ρεπό.
Όσον αφορά το μεγάλο αυτό διάστημα, ο 50χρονος τεχνικός επισήμανε: «Είναι δυσάρεστο που υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή για την ομάδα. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κρατήσουμε τους παίκτες σε καλή κατάσταση και σε εγρήγορση γιατί ακολουθούν δύσκολα ματς όπου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσπάθεια ώστε να μην έρθουν άσχημα αποτελέσματα τα οποία μπορεί να αμαυρώσουν την εικόνα της ομάδας. Και η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου