Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

Δυο πρόσωπα στο φιλικόμε την U20 του Παναιτωλικού

φωτό απο προπόνηση
ΔΥΟ πρόσωπα έδειξε στο κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της η ομάδα της «Καλαμάτας» παρότι πήρε τη νίκη με 3-1 από την ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού. Στο 90λεπτο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της παραλίας, ο Κώστας Κλάδης χρησιμοποίησε 22 παίκτες, παρουσιάζοντας δυο πιθανές επιλογές εντεκάδας και όπως διαπίστωσε το σύνολο της ομάδας βρίσκεται ακόμη σε «ανώριμο» αγωνιστικά επίπεδο.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας στο α΄ ημίχρονο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ωστόσο, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στο β΄ ημίχρονο οπού οι γραμμές χαλάρωσαν, η κατοχή μειώθηκε και δεν μπορέσαμε να βγούμε οργανωμένα στην επίθεση», είπε ο τεχνικός της «Καλαμάτας», Κώστας Κλάδης και συμπλήρωσε «Η ομάδα χρειάζεται δουλειά για να φτάσει το επιδιωκόμενο επίπεδο, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας».
Για την ιστορία τα γκολ της «Μαύρης Θύελλας» πέτυχαν οι Αθανασόπουλος στο 1ο και 11ο λεπτό αντίστοιχα και ο Καμένος στο 89ο λεπτό ενώ για την ομάδα νέων του Παναιτωλικού την διαφορά μείωσε ο Βασιλούδης στο 40λεπτο.
● Διαιτητές: Μπλάνας, Τσαούση, Τσίρμπας.
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Διαμαντής ,Δούμουρας, Λίπι, Καραλής, Γαλανόπουλος, Νινιός, Κωνσταντινίδης, Κουντάνης, Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Τορεζάνι.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Θωμάς, Πιτσιλής, Λίπη, Χαλκιαδάκης, Κακαλής, Μπινιχάκης, Γαλανόπουλος, Κερμενίδης, Γιακουμής, Μιχάλοφ, Ζαγοριανός, ενώ έπαιξαν και οι Καμένος, Νικολόπουλος και Κεϊτά.

Κ20 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Μάλης, Μίχαϊ, Τασιούλης, Καραι, Μπελεβώνης Ευ, Ζιγκηρης, Κακούρης, Ι. Κοντογιάννης, Μαργαρίτης, Γ. Κοντογιάννης, Τζέμος, Γιαννιώτης, Η. Μπελεβώνης, Βακρακος, Παρράς, Μυτιλήνης, Βασιλούδης, Μωραΐτης, Καββαδίας, Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου