Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

2,3 ΚΑΙ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Στο Κυπαρίσσι Λακωνίας
το 1ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ

ΩΣ ΝΕΟΣ αναρριχητικός προορισμός θα «εγκαινιαστεί» το Κυπαρίσσι στο πλαίσιο του 1ου Αναρριχητικού Φεστιβάλ που διοργανώνουν2,3 και 4 Οκτωβρίου 2015 ο Δήμος Μονεμβασίας, η Τοπική Κοινότητα Κυπαρισσίου και το κληροδότημα G.Kellis Κυπαρισσίου. Το αναρριχητικό πεδίο στο Κυπαρίσσι ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση του Ιδρύματος ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ και του κληροδοτήματος G.Kellis.
Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές θα γίνουν ενέργειες ώστε να προβληθεί στην παγκόσμια αναρριχητική κοινότητα.
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η απονομή στους πρωτεύσαντες στις διάφορες κατηγορίες του «μαραθώνιου αναρριχητικών διαδρομών» και θα ακολουθήσουν ομιλίες, παρουσιάσεις σχετικές με την αναρρίχηση και απονομή αναμνηστικών στους επισήμους.

Επίσημος χορηγός του φεστιβάλ θα είναι η εταιρεία THE NORTH FACE. Στην εκδήλωση ουσιαστική θα είναι η συμβολή του οδηγού βουνού – προπονητή αναρρίχησης Άρη Θεοδωρόπουλου ενώ θα συμμετέχουν και γνωστοί Έλληνες και ξένοι αναρριχητές. Μάλιστα επίσημη καλεσμένη θα είναι μια από τις κορυφαίες αναρριχήτριες στον κόσμο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ιστορία της αγωνιστικής αναρρίχησης, Angy Eiter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου