Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Διαλύεται η εθνική μπιτς βόλεϊ

Αποσύρθηκαν λόγω χαμηλής χρηματοδότησης οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης
Το εθνικό δίδυμο των Γιώργου Κοτσιλιάνου και Νίκου Ζουπάνη αποσύρθηκε από τις διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες είχε δηλώσει συμμετοχή, που σημαίνει ότι ο στόχος της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο απομακρύνεται έως ότου χαθεί οριστικά, αφού χωρίς βαθμούς στα ranking της FIVB και της CEV οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν καμία πιθανότητα.

«Όλες οι προσπάθειες που έχουμε καταβάλει για την εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης που θα μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα συμμετοχής στις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις έχουν αποβεί άκαρπες. Για το λόγο αυτό αναγκαστήκαμε να αποσυρθούμε από τα επόμενα τουρνουά που είναι στον ετήσιο προγραμματισμό μας» έγραψαν οι δύο αθλητές στη σελίδα τους στο facebook.
«Βρισκόμαστε πλέον στην άβολη θέση να αδυνατούμε να φτάσουμε μόνοι μας σε εύρεση λύσης που θα μας κάνει να μπορούμε να συνεχίσουμε το πλάνο μας προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η στήριξη είναι ανεπαρκής και ακατάλληλη για ολοκληρωμένη προετοιμασία και επιτυχημένες συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις. Για τους παραπάνω λόγους βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σταματήσουμε κάθε δραστηριότητα της ομάδας μας» κατέληξαν.

Με πληροφορίες του in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου