Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΥΟ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ MOTOCROSS- TEAM SPIRIS ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Στην εκκίνηση της MX2 στον τελικό του
Πανελληνίου Motocross ο Γιώργος Σπύρης

● ΣΤΗΝ ΜΧ65 ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο 11ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
● ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΤΣΙΡΟΥ (ΛΕΜΟΚΑ) ΣΤΗΝ MX1


ΕΦΤΑΣΕ η ώρα του τελικού… Η καρό σημαία πέφτει και δίδεται η εκκίνηση σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross.
Το Σαββατοκύριακο 5-6 η πίστα MotoCross «Κεραμοποιϊα Παναγιωτόπουλος» στον Πύργο φιλοξενεί λίγους αναβάτες απ’ όλη τη χώρα στον τελικό αγώνα του Πανελληνίου Motocross διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ.
Ο αριθμός συμμετεχόντων δεν είναι και τόσο μεγάλος καθώς οι περισσότεροι αναβάτες προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 20 του μηνός, λόγω όμως των εκλογών μεταφέρθηκε για τις 4 Οκτωβρίου 2015.
Όσο για το αγωνιστικό «τερέν»; Η πίστα MotoCross «ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ» στα Δουνέϊκα Ηλείας έχει μήκος 1580μ, ελάχιστο πλάτος 8μ, είναι αριστερόστροφη με μεσαίο προς μαλακό έδαφος, χωρίς πέτρες και με πολλές εναλλαγές κλίσεων.
Συγκλονιστικές αναμένονται οι μάχες στις λεγόμενες μεγάλες κατηγορίες, MX1 και OPEN, όπου στην ουσία γίνεται το «παιχνίδι» για το φετινό πρωτάθλημα, αφού σε αυτό τον αγώνα διακυβεύονται όλα!

Πάση θυσία τίτλο ο Κοντολέτας
Σκληρές μάχες στην OPEN!

Ο Δημήτρης Κοντολέτας θεωρείται από τους κορυφαίους αθλητές μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, κάτι που δείχνει η εξαιρετική παρουσία του στα εγχώρια πρωταθλήματα και όχι μόνο. Ο αθλητής από την Ζαχάρω, που ανήκει στην ΑΟΛΜΟ, βρίσκεται μάλιστα πιο κοντά στον τίτλο της MX1 από τον πολυπρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή, καθώς πραγματοποίησε φέτος μια αήττητη «κούρσα» παρότι έχασε βαθμούς στον προηγούμενο αγώνα του, αγωνιζόμενος στο Παγκόσμιο.
● Στην κατηγορία OPEN, ο περσινός πρωταθλητής Σταμάτης Διμολιάνης προηγείται 3 βαθμούς του Χρήστου Τομαρά και η μάχη για την πρωτιά αναμένεται σκληρή! Κερδισμένοι φυσικά οι θεατές

Πρώτη συμμετοχή στην ΜΧ1
του Θοδωρή Τσίρου

Παρθενική συμμετοχή του νεαρού αναβάτη motocross Θοδωρή Τσίρου. Ο 26χρονος αθλητής εντάχθηκε στο σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. και στον Πύργο θα αγωνιστεί στην κατηγορία MX1 (μοτοσικλέτες 175-250κ.ε. 2Τ και 290-450κ.ε. 4Τ, αθλητές 16 ετών και άνω – λευκά φόντα/μαύροι αριθμοί). Κατευθείαν δηλαδή στα δύσκολα μπαίνει ο αθλητής από το Μελιγαλά, που ευτυχεί και στη βοήθεια των αθλητών της Μ.Ο.Μ.

Στην ΜΧ2 ο Γιώργος Σπύρης

Στον αγώνα αυτό τη Μεσσηνία εκπροσωπούν τρεις αθλητές, δυο της Μ.Ο.Μ. –Team Spiris και ένας της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.
Στην MX2 (μοτοσικλέτες έως 144κ.ε. 2Τ, 175-250κ.ε 4Τ, αθλητές 15 ετών και άνω – μαύρα φόντα/λευκοί αριθμοί.) αγωνίζεται ο διακεκριμένος αναβάτης, Γιώργος Σπύρης.
O Σπύρης δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές της Μεσσηνίας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και παρά τις αρκετές ατυχίες στην πορεία του, δεν σταματά να παλεύει και να κρατά τη Μεσσηνία σε υψηλά επίπεδα.
«Το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Καθώς θα έχει πολλές κατηγορίες και περισσότερες συμμετοχές!
Η Μεσσηνία εκεί θα ακουστεί μέσα από τις συμμετοχές περισσοτέρων ντόπιων αναβατών. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους και …υπομονή στους καιρούς αβεβαιότητας που διανύει η χώρα μας!» δήλωσε στη «Φ» ο μεσσήνιος πρωταθλητής του scramble.

Στην ΜΧ65 ο 11χρονος
Δημητρόπουλος

Όσο για τον «Βενιαμίν» της Μ.Ο.Μ. θα βρεθεί στην εκκίνηση της ΜΧ65! Ο μικρότερος αναβάτης της Μεσσηνίας, ο μόλις 11 ετών Στάθης Δημητρόπουλος αγωνίζεται στην MX65 (μοτοσυκλέτες έως 65κ.ε., αθλητές 8 ετών έως 12 ετών – μαύρα φόντα/λευκοί αριθμοί.).


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου