Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η 14η Πανελλήνια Συνάντηση
κλασικού Mini του Athens Mini Club

ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ του κλασικού και πάντοτε ωραίο Mini θα έχουν την ευκαιρία αύριο το πρωί να τα απολαύσουν από κοντά… αφού πληθώρα αυτοκινήτων και μηχανών θα …παρελαύνουν στο λιμάνι της πόλης μας.
Πρόκειται για την 14η Πανελλήνια συνάντηση του Athens Mini Club που γίνεται σήμερα και αύριο στην πόλη μας. Εκδήλωση που διοργανώνει για μια ακόμη φορά το Athens Mini Club επιλέγοντας για πρώτη φορά ως προορισμό και τόπο συνάντησης την όμορφη πόλη της Καλαμάτας!
Το θέαμα θα είναι αν μη τι άλλο ελκυστικό και γεμάτο ιστορία, αφού κάθε Mini κουβαλά …πολλά χιλιόμετρα και τη δική του ιστορία.
Παράλληλα, έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν κλαμπ mini αλλά και vespa από διάφορες περιοχές της χώρας. Από την πόλη μας το παρόν δίνει το δραστήριο Vespa Club Kalamatas,
Έτσι εκτός από τα ιστορικά mini, μηχανές Vespa κάθε λογής, η μια καλύτερη από την άλλη, θα βρίσκονται επίσης στο λιμάνι της πόλης, από τις 10 αύριο το πρωί, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης σε συμμετοχή συνάντησης αυτοκινήτων mini και Vespa.

Το Athens Mini Club
Λίγα λόγια για το Athens Mini Club. Ξεκίνησε σαν μια παρέα στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Το 1998 έγινε νόμιμα πλέον Λέσχη και απέκτησε δικό της χώρο. Τα μέλη μαζεύονται από τότε μέχρι και σήμερα κάθε Πέμπτη βράδυ και συζητούν για το κοινό τους πάθος.
17 χρόνια τώρα τα μέλη και τα αυτοκίνητα της λέσχης έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες συγκεντρώσεις του εξωτερικού.
Οι μεγαλειώδης πανελλήνιες συγκεντρώσεις της λέσχης έχουν φτάσει και τα 100 αυτοκίνητα με διάφορα events και εκδηλώσεις!

Με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια αφού μετά από 17 χρόνια κάποιοι μεγαλώσαμε μέσα στην λέσχη και τώρα μεγαλώνουν και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου