Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η U17 TOY ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟY

Καλή εμφάνιση είχαν οι καλαματιανοί
Παπαθεοδώρου και Γεωργακόπουλος

ΝΙΚΗΦΟΡΟ πέρασμα από τη Λειβαδιά η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγ. Σπυρίδωνα (ΕΠΣΒ), για την 9η αγωνιστική, του 1ου γύρου, του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη προηγήθηκε με 1-0 στο 27' με γκολ του Κωστανάσιου και ισοφαρίστηκε σε 1-1 με πλασέ του Βασιλείου, μετά από κεφαλιά πάσα του Λεοντίου, με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Τη νίκη στον Ολυμπιακό έδωσε στο 55'ο Ξενιτίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι! Το πέναλτι κέρδισε ο Αγγελόπουλος.
Στην βασική 11αδα του Λεβαδειακού ήσαν και οι δυο Καλαματιανοί Παπαθεοδώρου και Γεωργακόπουλος «γέννημα θρέμμα» Πράσινων Πουλιών! Οι δυο νεαροί καλαματιανοί ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ακόμα μια καλή εμφάνιση με τα χρώματα του Λεβαδειακού.

Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα ήσαν …οι αντεγκλήσεις και διαπληκτισμοί γονέων των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Μάλιστα ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για 1 λεπτό, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία, ενώ στις κερκίδες ο Τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Θόδωρος Ελευθεριάδης, με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων κατεύνασαν τα πνεύματα.
Συνθέσεις
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Η. Λιόντος): Κωνσταντίνου, Παπαθεοδώρου(77' Σαλιάι), Μίχος, Γεωργακόπουλος, Βασιλείου, Σωτηρίου(48' Στυλιανού), Νίκας, Κακοτρίχης(80' Κούπε), Πόρης(64' Φώτος), Ζαχάρης(68' Καντάς), Λεοντίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Καράδαης, Αμπάρα, Μανωλάκης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος (60' Πέιος), Κωστανάσιος (85' Αντωνόπουλος), Νεοφυτίδης, Βοϊλης (80' Γκλεγκλές), Ξενιτίδης (85' Παπαδογιωργάκης), Καμπετσής (60' Χατζηιωαννίδης).


Με πληροφορίες από το football-academies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου