Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΚΙΑΣ

Θετική εικόνα για τον …rookie
Ευκλή Καλαμάτας στην Α΄ Ανδρών!



ΤΟ ΜΠΑΣΙΜΟ με το δεξί στο πρωτάθλημα των Ανδρών με νίκη επί του Άτλαντα έδωσε θετικό πρόσημο στο παρθενικό ταξίδι του «Ευκλή» στην πρώτη τη τάξει μπασκετική κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Τρεις νίκες και δυο ήττες μετρά έως τώρα ο νεοφώτιστος Ευκλής και δηλώνει «κάτοικος» 4ης θέσης. Γεγονός που καθιστά το ξεκίνημα της ομάδας πολύ καλό, εάν αναλογιστεί κανείς πως τίθεται αντιμέτωπη με σωματεία μεγαλύτερης εμπειρίας, διαφορετικής ή και ισάξιας δυναμικής δεδομένων και των μεταγραφών που έχει κάνει φέτος η ομάδα του «Ευκλή».
Αυτό βεβαίως δεν επιτρέπει σε κανέναν στην ομάδα να …παραστρατίσει, υποτιμώντας την σημασία και την δυσκολία των παιχνιδιών της δύσκολης συνέχειας ενός εκ των πιο ανταγωνιστικών και ποιοτικών πρωταθλημάτων των τελευταίων ετών.
«Έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, στο οποίο σα νεοφώτιστοι με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ μας, έχουμε κατορθώσει να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό στις πρώτες αγωνιστικές και να σημειώσουμε κάποιες νίκες απέναντι σε ομάδες με κοινούς στόχους με εμάς (σ.σ. την παραμονή).
Βεβαίως παλέψαμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα και έχουμε παρουσιάσει μια πραγματική εικόνα, η οποία ωστόσο επιφέρει βελτίωσης!
Την ορμή του θετικού ξεκινήματος ωστόσο έκοψαν ορισμένα απρόσμενα προβλήματα: «Δεν έλειψαν οι τραυματισμοί και τα προβλήματα τα οποία προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε και να είμαστε το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί» εξηγεί ο νεαρός κόουτς, Ηλίας Στακιάς.
Βασικότερο πρόβλημα για τον νεαρό κόουτς του «Ευκλή» ήταν ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Γερμανού, ο οποίος χτύπησε στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την «Καλαμάτα ’80», επανήλθε στο παιχνίδι με τον ΓΣ Γαργαλιάνων όπου και ξαναχτύπησε μένοντας εκ νέου εκτός δράσης και εκτός αποστολής για το ματς που ακολουθούσε με την Μεσσήνη!
Στην ουσία, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο στο παιχνίδι με τον Άτλα την 1η αγωνιστική. Η περίοδος ωστόσο των εορτών του παρέχουν την ευκαιρία να επανέλθει πλήρως και να φωνάξει «παρών» στον πρώτο αγώνα του 2016, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Τρίπολης!
  


Προσεκτικοί και πιστοί
στο αρχικό πλάνο

Για τη συνέχεια ο Ηλίας Στακιάς ήταν συγκρατημένος στις δηλώσεις του λέγοντας πως «Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο ματς για εμάς! Θέλουν όλα προσοχή και να προσπαθήσουμε εμείς να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τότε θα κάνουμε ταμείο!»
Η χρονιά ξεκινά με ένα αμφίρροπο ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Τρίπολης κόντρα στον οποίο ο Ευκλής θα ζητήσει ένα ακόμη ποδαρικό με το δεξί αυτή τη φορά για το νέο έτος!
«Είναι δύσκολο το ματς με την Τρίπολη. Είναι μια ομάδα με ίδιους στόχους με εμάς και ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε!»
Η ομάδα μέσα στις γιορτές είχε προγραμματίσει μικρό αριθμό προπονήσεων για λόγους συντήρησης και από Δευτέρα ξαναμπαίνει στο παρκέ εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος!

Σ.Τρ.



Φωτογραφίες: Παν. Μουστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου