Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «PANTAGYM»

Εξετάσεις ζωνών Ταεκβοντό από τον coach Πανταζέλο
παρουσία του Master Τζίμη Παναγιωτόπουλο

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ οι επιδόσεις και η τεχνική κατάρτιση των μικρών και μεγάλων αθλητών και αθλητριών του Κέντρου Άθλησης και Προαγωγής Υγείας «Pantagym» στις εξετάσεις ζωνών Ταεκβοντό που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή.
Οι  εξετάσεις  πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του κέντρου στην είσοδο της Κυπαρισσίας, από τον προπονητή του «PantaGym» Κωνσταντίνο Πανταζέλο, παρουσία του μεγάλου δάσκαλου master Τζίμη Παναγιωτόπουλου (κάτοχος μαύρης ζώνης 8DAN)!
Επίσημοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Ιωάννης Μερκούρης και ο Πρόεδρος Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Τριφυλίας, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος.
Μετά το πέρας των εξετάσεων, ο master Τζίμης Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στις επιτυχίες των Μεσσήνιων αθλητών σε πανελλήνιες και παγκόσμιες διοργανώσεις από το 1980 -όταν ο ίδιος ξεκίνησε να διδάσκει- μέχρι και σήμερα, με τον δάσκαλο του συλλόγου της Κυπαρισσίας Κων. Πανταζέλο να ευχαριστεί όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εν συνεχεία ο κ. Πανταζέλος ευχαρίστησε τους γονείς για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, για να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του για την διδαχή του αθλήματος του Ταεκβοντό της πιο διαδομένης πολεμικής τέχνης παγκοσμίως, εθνικό σπορ της Κορέας, που από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης, «χρίστηκε» επίσημο ολυμπιακό άθλημα.


Επόμενος στόχος
το πρωτάθλημα Poomsae

Ο δάσκαλος του Κέντρου Άθλησης και Προαγωγής Υγείας «Pantagym» στην είσοδο της Κυπαρισσίας, Κωνσταντίνος Πανταζέλος καθόρισε ως επόμενο στόχο, τη συμμετοχή των αθλητών του «Pantagym» το πρωτάθλημα POOMSAE. Το εν λόγω πρωτάθλημα πρόκειται να διοργανωθεί περίπου στα τέλη Ιανουαρίου του 2016, στο κλειστό στάδιο της Μεσσήνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου