Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!»

Για περισσότερη δουλειά
προσφέρεται η νέα αναβολή!

ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ παρουσιάζεται ο νέος προπονητής της «Καλαμάτας», Κώστας Καλογιαννίδης για το δύσκολο έργο που κλήθηκε να φέρει σε πέρας στην ιστορική ομάδα της πόλης μας, ενώ βλέπει με καλό μάτι την εκ νέου αναβολή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Ως νέος τιμονιέρης ο 40χρονος προπονητής χρειαζόταν χρόνο με την ομάδα προκειμένου να «δέσει»! Η νέα αναβολή εν όψει ενός τόσο κρίσιμου για την ομάδα παιχνιδιού, εκτός έδρας με τον Ηρακλή Ψαχνών, προσφέρει τη δυνατότητα στον ίδιο αλλά και στους παίκτες, παλιούς και νέους, να γνωριστούν καλύτερα και φυσικά να δουλέψουν περισσότερο πάνω στα νέα πλάνα και νέες στρατηγικές!
«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ο έξτρα χρόνος. Έχουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και με την αναβολή με όλα αυτά που έχουν συμβεί στη χώρα μας, μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε λίγο παραπάνω.
Καθημερινά τα παιδιά μου δείχνουν ότι θέλουν να παίξουν και να φανούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά.»
Ο ζήλος τους μάλιστα μεγάλος, αφού όπως λέει ο κ. Καλογιαννίδης όλοι προσπαθούν περισσότερο για να διεκδικήσουν μια θέση στη βασική 18αδα: «Από τη στιγμή που η ομάδα μπήκε στη διαδικασία να ενισχυθεί, μεγάλωσε κι ο ανταγωνιστικός, η διάθεση, και ο ζήλος των παιδιών που έχουν καταλάβει σε τι σημείο βρίσκεται η ομάδα και για να προχωρήσουμε και να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη θέση απαιτείται πολλή δουλειά.»
Ο Κώστας Καλογιαννίδης πιστεύει πως η ομάδα της «Καλαμάτας» μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια που έπονται ώστε να σταθεί όρθια στο τέλος της φετινής κούρσας δηλώνοντας στη «Φ» τα εξής:
«Αυτό που κλήθηκα να κάνω, με τα παιδιά που βρήκα ήδη στην ομάδα, θεωρώ πως είναι εφικτό! Λόγω συγκυριών έχει βρεθεί εδώ που έχει βρεθεί η "Καλαμάτα", είπε ενώ χαρακτήρισε την νέα του ομάδα απόλυτα ικανή να μείνει ζωντανή: «Είμαστε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και η πεποίθηση μου είναι πως η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά».
Όσο για περαιτέρω ενίσχυση είπε πως θεωρητικά έχει τελειώσει!
«Δεν θα πούμε «όχι» σε κάτι ακόμη. Όχι όμως σε κάτι της τύχης. Θέλουμε να επιλέξουμε έναν παίκτη ακόμη, εάν τα καταφέρουμε, διαφορετικά εάν δεν βρούμε κάτι θα προχωρήσουμε ως έχουμε… δεν πειράζει! Εάν όμως προβούμε σε μεταγραφική κίνηση τότε θα είναι ένας παίκτης επιθετικός, στον άξονα, που θα καλύψει τις ανάγκες μας.»
Παράλληλα, δήλωσε ευχαριστημένος με την επιστροφή του Καλαντζή στην ομάδα: «Θα ήμουν χαζός εάν δεν ήμουν ευχαριστημένος με την επιστροφή του Καλαντζή. Η πορεία του έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι ένα πολύ σημαντικό «όπλο» για εμάς και σιγά σιγά θα βρει τον καλό του εαυτό του , θα πατήσει στα πόδια του και θα βοηθήσει…»

«Η αρχή είναι το
ήμισυ του παντός!»
Η νίκη με τον Ηρακλή Ψαχνών θα αποτελέσει μια σημαντική αρχή προς τη σωστή κατεύθυνση, και η αρχή ως γνωστόν είναι το ήμισυ του παντός!
«Στο παιχνίδι με τον Ηρακλής Ψαχνών, σε μια εβδομάδα από τώρα- εάν ηρεμήσει όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα - θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ευελπιστώ πως θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα είναι για εμάς η αρχή. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για εμάς. Αυτό το ξεκίνημα θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια» είπε στη «Φ» ο κ. Καλογιαννίδης που την Κυριακή θα δει εν δράση τους παίκτες του σε προγραμματισμένο εκτός έδρας φιλικό με την ΑΕ Σπάρτης. Το ματς έχει ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι και μοναδική απουσία είναι αυτή του Παλιούρας που σε μερικές ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου