Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

«KALAMATA B.C.»

Κυριακή πίτα και Δευτέρα ντέρμπι!

ΤΗΝ κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ανδρικής ομάδας και των ακαδημιών της έχων προγραμματίσει οι άνθρωποι της «Kalamata B.C.» για αύριο το απόγευμα.
Η γιορτή της μπασκετικής «Καλαμάτας» θα γίνει αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Horizon Blu».

Ντέρμπι τη Δευτέρα με Ακάδημο
Με καλή ψυχολογία και στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί της η «Kalamata B.C.» θα παίξει κόντρα σε έναν από τους ισχυρούς συλλόγους της Α΄ Κατηγορίας μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Ακάδημο, το απόγευμα της προσεχής Δευτέρας
Εκτός πλάνων είναι ο Σταθάκης που τιμωρήθηκε με ποινή δυο αγωνιστικών από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης και χάνει το δευτεριάτικο ντέρμπι αλλά και το επόμενο με την Πύλο (εκτός έδρας).
Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, το κλίμα όπως προαναφέραμε στην ομάδα του Θοδωρή Γιαννακόπουλου έχει καλή ψυχολογία μετά και το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα (80-53 επί των Γαργαλιάνων) που την κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας με μηδέν ήττες! Το ματς με τον Ακάδημο θα γίνει στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του α΄ γύρου και άπαντες στην ομάδα της Καλαμάτας, θέλουν το νίκη ώστε να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος με χαμόγελα!


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου