Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΜΕ 3-2 ΣΕΤ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Νίκησε Θρίαμβο και
κούραση ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888


ΜΠΟΡΕΙ σε διάστημα μόλις 7 ημερών θα έχει δώσει 3 αγώνες, ωστόσο ο Μεσσηνιακός δεν πτοείται από την κούραση και το στρες ενός τόσο απαιτητικού και ταχύρυθμου προγράμματος. Έτσι μετά τη νίκη επί του Ιωνικού την περασμένη Τετάρτη, το Σάββατο ο Μεσσηνιακός παίζοντας δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας, πήρε τη νίκη απέναντι στον μαχόμενο Θρίαμβο με 3-2 σετ.
Ο Θριάμβος Χαϊδαρίου είχε ανάγκη τους βαθμούς και το έδειξε μπαίνοντας πολύ δυνατά από το πρώτο σετ αιφνιδιάζοντας τον κουρασμένο Μεσσηνιακό, που μπορεί να βρέθηκε πίσω με 2-0 στα σετ δεν πτοήθηκε όμως και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να φτάσει στην ανατροπή!
Η νίκη, αν και αγχωτική, δεν παύει να είναι νίκη, που κρατά την καλαματιανή ομάδα στην δεύτερη θέση και μια ανάσα από τα play off ανόδου.
Συγκεντρωμένη και αποφασιστική η 17χρονη Αφροδίτη Βέλμαχου που μπήκε αλλαγή στο 2ο σετ του αγώνα, συνέβαλε τα μέγιστα στην βελτίωση της απόδοσης και της νίκης του Μεσσηνιακού όπως βεβαίως όλες οι αθλήτριες, οι οποίες αν και δεν είχαν την φρεσκάδα άλλων αγώνων, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών τους το τελευταίο διάστημα και τα απανωτά ταξίδια στην Αθήνα, παρόλα αυτά κατάφεραν να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή τους στα νικητήρια σετ και αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο πάθος.
Αρκετοί ήταν μάλιστα οι Μεσσήνιοι και φίλοι βρέθηκαν στις κερκίδες και υποστήριξαν θερμότατα την ομάδα του Μεσσηναικού.
Τέλος, να σημειωθεί πως στην ομάδα του Χαϊδαρίου που αγωνίζεται σκληρή ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όπου βάσει εμφάνισης αδίκως βρίσκεται, από διάφορα πόστα προσφέρει ο αεικίνητος Μεσσήνιος Θοδωρής Δριβαλιάρης.
● Διαιτητές: Βλάχος, Τουμπανάκης
Σημειωτής: Πατεράκης
Τα σετ: 25-22, 25-19, 16-25, 20-25, 12-15
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Χειλαδάκη, Ζερίτη, Παναγοπούλου, Σαμπάτη (λ)/ Βέλμαχου, Τζούλου, Σπανού, Μπαξιβανάκη, Μπούνα, Ντάκουρη Ι.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Μαύρος Ευσ.): Εικοσπεντίδου, Νικολαϊδη, Δρούγκα, Αλιφιεράκη, Κρύτσαλη, Παυλοπούλου, Χαραλάμπους, Δριβαλιάρη, Σταμάτη, Στρατίκη, Πεδουλάκη, Μαθιουδάκη, Μαρτίνη, Μπενέτση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου