Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Τρία χρυσά και δυο αργυρά μετάλλια στο Περιφερειακό Τραμπολίνο ο Γ.Ο. «Άθλος» Καλαμάτας

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΥΤΑΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ 31/03-03/04/2016 ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2016 ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ήταν η παρουσία των αθλητών του Γυμναστικού Ομίλου «Άθλος» Καλαμάτας τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Γ’ Περιφέρειας όσο και στον προκριματικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο 2016, που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20 /3 στην Πάτρα.
Στον προκριματικό αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Τραμπολίνο 2016 που έγινε στην Πάτρα το περασμένο Σάββατο, ο Γ.Ο. Άθλος Καλαμάτας συμμετείχε στην Κατηγορία Παμπαίδων με τον Ανδρέα Αγγελάκο, στην Κατηγορία Παγκορασίδων με την Ζαχαρένια Σκορδιά, και στην Κατηγορία Άνδρων με τους Απόστολο Κουταβά και Χάρη Κολόζη.
Μάλιστα κατά την διάρκεια των αγώνων η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας βράβευσε τον δις Πανελλήνιο πρωταθλητή Τραμπολίνο, καλαματιανό αθλητή του «Άθλου», Απόστολο Κουταβά. Η απονομή έγινε για να επιβραβεύσει την έως τώρα ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία του 22χρονου πρωταθλητή αλλά και την προσφορά του στο άθλημα του Τραμπολίνο, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Παρόν με την εθνική ο Κουταβάς
στο Πανευρωπαϊκό 2016 της Ισπανίας
Μάλιστα ο αθλητής του «Άθλου» Καλαμάτας πρόκειται να συμμετέχει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τραμπολίνο που θα γίνει από τις 31 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου 2016 στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας.
Ο Απόστολος Κουταβάς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με στόχο τον τελικό της διοργάνωσης.

Τρία χρυσά και δυο αργυρά μετάλλια
στο Περιφερειακό Γ’ Περιφέρειας
Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Γ’ Περιφέρειας η εμφάνιση του Γ.Ο. «Άθλος» Καλαμάτας ήταν άκρως επιτυχημένη. Ο καλαματιανός όμιλος συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες και όλοι τους έκλεψαν τις εντυπώσεις και μετάλλια και διακρίσεις. Αναλυτικά:
• Παναγιώτης Κρητικάκης: 1η θέση στο Τραμπολίνο Επίπεδο 1
• Κωνσταντίνος Μητσέσης: 2η θέση στο Τραμπολίνο Επίπεδο 1
• Βασίλης Κορομπόκης: 5η θέση στο Τραμπολίνο Επίπεδο 1
• Ζέτα Ποντίκη: 2η θέση στο Τραμπολίνο Επίπεδο 1
• Σοφία Σκορδιά: 1η θέση στο Τραμπολίνο Επίπεδο 2
• Ευάγγελος Μητσέση: 1η θέση στο Τραμπολίνο Επίπεδο 2

Ικανοποίηση Αγγελάκου

Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση του προπονητή του ΓΟ «Άθλου» Καλαμάτας Βασίλη Αγγελάκου από τις εμφανίσεις των αθλητών του τόσο τους περιφερειακούς όσο και στους προκριματικούς του πανελληνίου: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, για την προσπάθειά τους. Στο  περιφερειακό πρωτάθλημα αγωνίστηκαν πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές μας, και τα πήγαν περίφημα, παίρνοντας και Μετάλλια. Στον προκριματικό αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος αν και περιμένουμε τα αποτελέσματα, πιστεύω ότι οι περισσότεροι αθλητές μας έχουν πάρει πανηγυρικά την πρόκριση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου