Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Παντελής Θεοδωρακόπουλος και Αναστασία Σπυροπούλου
προκρίθηκαν στα πανελλήνια σχολικά ατομικά της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.

ΣΤΗΝ Κόρινθο πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, 20 Μαρτίου, στο 4ο Λύκειο Κορίνθου, τα σχολικά ατομικά πρωταθλήματα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τον Όμιλο Σκακιστών Καλαμάτας εκπροσώπησαν τέσσερις σκακιστές όπου και απέσπασαν όχι μόνον θετικά σχόλια αλλά και δυο εξ αυτών τη συμμετοχή τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα της Χαλκιδικής.

Ο Παντελής Θεοδωρακόπουλος (νηπιαγωγείο), ήρθε δεύτερος στη γενική κατάταξη και πήρε το αργυρό μετάλλιο συγκεντρώνοντας στους πέντε αγώνες που έδωσε 4,50 βαθμούς.

Ο μικρός σκακιστής πήρε την πρόκριση για τα πανελλήνια μαθητικά πρωταθλήματα.

Ο αδελφός του, Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος, αναδείχθηκε 6ος στη γενική κατάταξη σε 6 γύρους, σε σύνολο 23 παιδιών που συμμετείχαν στη κατηγορία του, συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς.

Ο μαθητής Δ' Δημοτικού Παναγιώτης Σπυρόπουλος, κατετάγη στην 14η θέση σε σύνολο 25 παιδιών, συγκεντρώνοντας 3 βαθμούς

Η Αναστασία Σπυροπούλου ( Α' Δημοτικού)κατετάγη στην 4η θέση της γενικής κατάταξης με 3,5 βαθμούς και πήρε πρόκριση για τα πανελλήνια μαθητικά και χρυσό μετάλλιο ως πρώτο κορίτσι.


Τα πανελλήνια πρωταθλήματα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη Χαλκιδική το διάστημα 23 με 25 Απριλίου 2016, στο ξενοδοχείο «Athos Palace».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου