Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ «ΤΕΝΤΑΣ» Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ PLAY OFF ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Τον …6ο παίκτη στο πλευρό της
θέλει η «Καλαμάτα BC»

ΕΦΤΑΣΕ η ώρα του μεγάλου τελικού, του αγώνα που θα καθορίσει ποιος θα εκπροσωπήσει την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου ξανά στα εθνικά σαλόνια.
Ένας εξαιρετικά σημαντικός αγώνας με δυο σοβαρούς διεκδικητές. «Καλαμάτα BC» και Δρομείς Τρίπολης προσέρχονται αύριο στο παρκέ του ΚΓ της «Τέντας» για το τζάμπολ του πρώτου τελικού των play off ανόδου της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Σημειωτέων πως οι δυο ομάδες έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και στόχος φυσικά είναι η νίκη στο πρώτο ματς.

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο
της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας
«Τους θέλουμε κοντά μας …να γίνει το πρώτο βήμα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ εθνική» με αυτά τα λόγια καλεί η διοίκηση της μπασκετικής «Καλαμάτας» όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης και του νομού να δώσει αύριο βροντερό παρόν στις 7 το απόγευμα στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στους Δρομείς Τρίπολης.
Η ανακοίνωση –κάλεσμα της ομάδας: «Η ομάδα μας δίνει τη Τετάρτη το απόγευμα  ένα ιστορικό παιχνίδι, με αντίπαλο τους Δρομείς Τρίπολης, με φόντο την άνοδό της στη Γ εθνική και η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Καλαμάτας και του νομού ολόκληρου θα δώσει στους αθλητές μας την ώθηση για την επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχου.
Τους θέλουμε κοντά μας να γεμίσουν τη Τέντα  και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες της ομάδας μας, βοηθώντας στο να έρθει η πρώτη νίκη και να γίνει το πρώτο βήμα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ εθνική, κάτι που τόσο πολύ χρειάζεται το μεσσηνιακό μπάσκετ και ο μεσσηνιακός αθλητισμός».
Αγωνιστικά η ομάδα δεν έχει στα πλάνα της τον εδώ και καιρό τραυματία Γιάννη Σταθάκη, στον αντίποδα παίζει ο Λεωνίδας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του και στον ημιτελικό με τη Μεσσήνη.
● Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων, έχει ως κάτωθι:
1η αγωνιστική
Τετάρτη 11/05/2016, ώρα 19:00
● Κ.Δ.Γ. «Τέντα»: Σ.Κ. Καλαμάτα - Σ.Δ.Υ. Τρίπολης
2η Αγωνιστική
Σάββατο 14/05/2016, ώρα 19:00:
● Α.Κ.Δ. Τρίπολης: Σ.Δ.Υ. Τρίπολης - Σ.Κ. «Καλαμάτα»
3η αγωνιστική (εφόσον χρειαστεί)
Τετάρτη 18/05/2016, ώρα 19:00
● Κ.Δ.Γ. «Τέντα»: Σ.Κ. Καλαμάτα - Σ.Δ.Υ. Τρίπολης

Στις 21/5 η μάχη για
την 3η και 4η θέση
Ο αγώνας κατάταξης για την ανάδειξη της ομάδας που θα κατακτήσει την 3η και την 4η θέση, αντίστοιχα, θα γίνει το Σάββατο 21 του μηνός, με ώρα έναρξης την 7η απογευματινή επίσης στο Κλειστό γυμναστήριο της «Τέντας». Εκεί η Α.Ο. «Καλαμάτα ’80» θα υποδεχθεί τον  ΓΣ Μεσσήνης.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου