Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

Θέληση για νίκη κόντρα στην Πολίχνη
έχουν οι Παίδες της «Καλαμάτας ’80»

ΣΤΗΝ Αιδηψό αρχίζουν σήμερα την προσπάθειά τους οι Παίδες της «Καλαμάτας ’80» στο κυνήγι ενός ακόμη ονείρου… στο πρώτο σέρβις της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.
Έχοντας ήδη πετύχει μια απόλυτα επιτυχημένη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ όπου αναδείχθηκαν πρωταθλήματος, πηγαίνοντας «τρένο» στις προκριματικές και ημιτελικές φάσεις που ακολούθησαν, οι παίδες των «Λύκων» βρίσκονται ήδη από χθες στην Αιδηψό - όπου ήδη έχουν κάνει μια προπόνηση υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς τους Γωγώς Σουρή – και σήμερα θα κάνουν το πρώτο σέρβις απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης. Έναν ισοδύναμο αντίπαλο, δεδομένου πως στη φάση που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες έχουν φτάσει με την αξία τους και όχι τυχαία, επί του οποίου οι Καλαματιανοί Παίδες θα επιδιώξουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στην τελική φάση.
Αν αναλογιστεί κανείς πως στις ηλικίες αυτές η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο, μια πρώτη νίκη θα είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια. Αυτό λοιπόν είναι η επιδίωξη των Παίδων της «Κ80».

Στο πλευρό των μικρών από σήμερακαι ο αρχηγός Δήμος Μπουσούνης

Να σημειωθεί πως στην Αιδηψό στο πλευρό των νεαρών παικτών βρίσκονται αρκετοί γονείς συγγενείς και φίλοι, ενώ σήμερα αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό τους ακόμη περισσότεροι. Μεταξύ αυτών και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της «Κ80», Δήμος Μπουσούνης.
Ως αρχηγός ο Δήμος Μπουσούνης βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα νέα παιδιά του συλλόγου, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους και καθοδηγώντας τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι θα κάνει και τις επόμενες ημέρες. Ο «chief» επαίνεσε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους έως τώρα ευχόμενος ότι καλύτερο: «Είναι το κλείσιμο μιας πολύ επιτυχημένης χρονιάς. Τα παιδιά το αξίζουν 100% αυτό που βιώνουν τώρα. Τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο επιτυχημένη είναι ήδη χρονιά, γιατί και μπορούν να κάνουν ακόμη και την έκπληξη!
Το βασικό είναι ότι έχουν ευχαριστηθεί το παιχνίδι μέχρι στιγμής κι ελπίζω να το ευχαριστηθούν και στη συνέχεια» ενώ κάνοντας μια πρώτη εκτίμηση εκφράζει σιγουριά πως «θα καταφέρουμε ότι ακριβώς αξίζουμε. Εκτιμώ ότι σε αυτές τις ηλικίες και σε αυτή τη φάση, με τις ομάδες να έχουν περάσει από μια τεράστια διαδικασία με προκριματικές και ημιτελικές φάσεις, όλες έχουν φτάσει εδώ με την αξία τους.»
Όσο για το πρώτο παιχνίδι είπε: «Σε αυτές τις ηλικίες παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Κομβικό κρίνεται το πρώτο παιχνίδι επειδή θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία των παιδιών και νομίζω πως η Πολίχνη θα είναι ο αντίπαλος με τον οποίο θα αναμετρηθούμε καθότι ισοδύναμός μας και θα πρέπει να κερδίσουμε…»

Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές της πρεμιέρας

Στο μικρό κατά κοινή ομολογία γήπεδο της Αιδηψού και όχι τόσο ιδανικό για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως το F4 Παίδων αρχίζει σήμερα η τελική φάση του Πανελληνίου Παίδων και εχθές έγινε γνωστό το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων που θα διαρκέσουν έως τις 14 Μαΐου. 
● Το πρόγραμμα -και οι διαιτητές της πρεμιέρας – έχει ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 12/5/2016
Ώρα 17.00 ΑΟ «Καλαμάτα ’80»- Πήγασος Πολίχνης
(Στάικος, Ράντσιου, Χαμπιλού)
Ώρα 19.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΠΣ Αίας (Χαμπιλού, Στάικος, Ράντσιου)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/5/2016
Ώρα 16.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ «Καλαμάτα ’80»
Ώρα 18.00 ΑΠΣ Αίας - Πήγασος Πολίχνης
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5/2016
Ώρα 12.00 Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Ώρα 14.00 ΑΟ «Καλαμάτα ’80» - ΑΠΣ Αίας
Το τουρνουά διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας και με την υποστήριξη του Hotel Ilion Spa, Hotel Ερμής, Hotel 40 Platania, Hotel Istiaia, Hotel Diana, Αθλητικός Όμιλος Σύλλας, ΔΥΑΣ.


Σ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου