Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Γιώργος Λαζαρίδης και Διαμαντής Στέφανος
7οι στο MG2 στο Παγκόσμιο στο Τόκυο

ΘΕΤΙΚΗ εμφάνιση κι επιστροφή για την Εθνική μας Ομάδα Τένις με Αμαξίδιο που το διάστημα 23-28 Μάιου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις, BNB Baribas World Team Cup που διεξήχθη Τόκυο.
Η Εθνική μας ομάδα κατέλαβε στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας την 7η θέση στο MG2, νικώντας την Ελβετία και χάνοντας από την Κίνα στο γκρουπ της. Γνωρίζοντας στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 την ήττα από την Πολωνία, ενώ επικράτησε της ομάδας από το Μαρόκο κατακτώντας τελικά την 7η θέση.

Την Ελληνική αποστολή, που στο σύνολό της είχε μια θετική εμφάνιση στο πρωτάθλημα, αποτέλεσαν ο προπονητής Γιώργος Κόντος, ο καλαματιανός Γιώργος Λαζαρίδης και ο συναθλητής του Στέφανος Διαμαντής. Την αποστολή συνόδευσε βεβαίως και ο γιατρός Θέμης Χειμάρας.
Επόμενο ραντεβού της Εθνικής μας ομάδας είναι το 2017 στα προκριματικά παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Λαζαρίδης «Στόχος η Ελλάδα
να φθάνει πάντα ψηλά»
«Επιστροφή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τένις όπου συμμετείχα με την Εθνική ομάδα 23-28 Μάιου στο Τόκυο. Καταλάβαμε την 7η θέση στο MG2, κάνοντας δυο νίκες με Ελβετία και Μαρόκο και δυο ήττες με Κίνα και Πολωνία. 
Ευχαριστώ τον προπονητή μας Γιώργο Κόντο, τον συναθλητή μου Στέφανο Διαμαντή και τον γιατρό της αποστολής Θέμη Χειμάρα. Ευχαριστώ την ομοσπονδία ΕΑΟΜ ΑμεΑ. Ευχαριστώ όλες και όλους για την συμπαράσταση, την ενθάρρυνση, την στήριξη. Η προσπάθεια είναι συνεχής και ο στόχος να φθάνει η Ελλάδα πάντα ψηλά» με αυτά τα λόγια έκανε τον απολογισμό του ο «δικός» μας Γιώργος Λαζαρίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου