Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Photo: arcadiasports.gr

Στο ταξίδι της για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική
η «Καλαμάτα B.C.» θέλει παρόν και τον 6ο παίκτη!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον κόσμο της με λόγια και με πράξεις η διοίκηση της μπασκετικής «Μαύρης Θύελλας» τον οποίο είχε σύμμαχο προχθές το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της «Τέντας» στην πρώτη κόντρα των τελικών Play off ανόδου με προορισμό την Γ΄ Εθνική!
Θέλοντας μια νίκη ακόμα για να πετύχει το όνειρο της ανόδου της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, η «Μαύρη Θύελλα» των παρκέ επιθυμεί και πάλι τον 6ο παίκτη στο πλευρό της και στο ταξίδι στην Τρίπολη, όπου θα αντιμετωπίσει ξανά τους Δρομείς Τρίπολης στον δεύτερο τελικό των Play off ανόδου της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε ήδη από χθες την απόφασή της να «ναυλώσει» λεωφορείο προκειμένου να διευκολύνει και μάλιστα δωρεάν την μετακίνηση των φιλάθλων της στο ΑΚΔ Τρίπολης.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
«Το πρώτο βήμα για την άνοδο της ομάδας στη Γ εθνική έγινε και ρόλο σε αυτό έπαιξε ο κόσμος, που στάθηκε δυναμικά και μονάχα αθλητικά στο πλευρό της από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική… Τους ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο να έρθει η μεγάλη αυτή νίκη.
Έχει μείνει βεβαίως ένας ακόμη σταθμός για να ολοκληρωθεί το ταξίδι της ανόδου. Το Σάββατο διεξάγεται στη Τρίπολη, στις 7 μμ, ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να μας δώσει τίτλο και άνοδο  και η ομάδα μας έχει ναυλώσει δωρεάν πούλμαν για τους φιλάθλους που θέλουν να είναι και εκεί ωθώντας την προς μια ιστορική νίκη.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6932076433(Μυλωνάς Βασίλης) και 6944691839(Καββαθέας Σωτήρης). Αναχώρηση το Σαββάτο 14-5-16 και ώρα 5:00 μμ από τη ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της Καλαμάτας μπροστά από το καφέ BLACK FOREST. Πάμε όλοι μαζί για ΚΟΥΠΑ μέσα στη Τρίπολη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου