Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τραπέζι σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον!

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΛΑΠΑΣ

ΔΙΑΧΥΤΗ ήταν η χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον ανάμεσα στους ανθρώπους του «Ευκλή» για την επίτευξη του βασικού στόχου της παραμονής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Α΄ Κατηγορία μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στο τραπέζι που παρέθεσε η Διοίκηση του Συλλόγου στους αθλητές.
Η πορεία της ομάδας μπάσκετ που αγωνίστηκε ως νεοφώτιστη φέτος στην Α’ κατηγορία, θεωρήθηκε καλή καθώς κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση της τελικής κατάταξης (με  8 νίκες και 14 ήττες) έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της από τις αρχές του δεύτερου γύρου.
Στη διάρκεια της γιορταστικής συγκέντρωσης, τιμήθηκε ο αρχηγός Νίκος Κλάπας, για την δεκαπενταετή συνεισφορά του στην ανδρική ομάδα μπάσκετ που ξεκίνησε το 2003, όταν ακόμη ο Ευκλής βρισκόταν στην Γ΄ Κατηγορία.
Ο Νίκος ήταν παρόν και πρωταγωνίστησε και στις δυο ανόδους, το 2005 στην άνοδο από την Γ’ στη Β’ κατηγορία και το 2015 όταν επιτεύχθηκε η άνοδος του Ευκλή στην Α’ κατηγορία.
Στο Νίκο Κλάπα παρέδωσαν, αναμνηστική πλακέτα ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κουτρούλης , αναμνηστικό δίπλωμα ο  Έφορος του τμήματος μπάσκετ Χρήστος Λυμπερόπουλος καθώς του προσφέρθηκαν διάφορα δώρα από την Α’ αντιπρόεδρο Ελένη Οικονομοπούλου , τον Ειδικό Συνεργάτη του Δ.Σ. Γιώργο Τσόλκα και από τον προπονητή της ομάδας Ηλία Στακιά.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Τέλος, η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τους χορηγούς της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016   που είναι το Ταξιδιωτικό Γραφείο Katsiris Travel http://www.katsiristravel.com/el/ και την εταιρεία Agrexpo (Γ. Γκούμας) http://www.agrexpo.gr/ καθώς και την πιτσαρία La Gustosa, Πινδάρου 36 στην Καλαμάτα για την φιλοξενία της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου