Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΤΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Επιτυχημένο το τουρνουά Βόλεϊ Παγκορασίδων 
με τη συμμετοχή ΑΕΚ, Ν.Ο. Πύλου, 
Ν.Ο.Κ., Μεσσηνιακού και Ακρίτα

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Παραλίας της Καλαμάτας φιλοξένησε κατά τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα το Τουρνουά Βόλεϊ Παγκορασίδων μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ, Ν.Ο. Πύλου, Ν.Ο. Καλαμάτας, Μεσσηνιακού και Ακρίτα, κρατώντας το βόλεϊ ψηλά!!!
Εμπνευστές και οργανωτές του τουρνουά αυτού ήσαν ο προπονητή του ΝΟΚ Γιάννης Σκαρτσίλης και ο συντοπίτης μας Βασίλης Βλαχονικολός της ΑΕΚ, με το οποίο προσέφεραν μια αγωνιστική διέξοδο σε δεκάδες αθλήτριες, οι οποίες αγωνίστηκαν με τη φανέλα των ομάδων τους, αλλά και πολλούς μικρούς και μεγάλους θεατές που το παρακολούθησαν από τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.
«Δικαιούνται πολλά συγχαρητήρια οι εμπνευστές και οργανωτές αυτού του τουρνουά ο κ. Γιάννης Σκαρτσίλης προπονητής του ΝΟΚ και ο κ. Βασίλης Βλαχονικολός, ο οποίος έπεισε την ΑΕΚ που κατέβασε επί 3ημερο στην Καλαμάτα δύο ομάδες της Παγκορασίδων μαζί με τους δεκάδες συνοδός τους, και επιμελήθηκε στην ωραία αφίσα. Και του χρόνου πάλι» ευχήθηκε μέσω των social media ο έφορος βόλεϊ του Μεσσηνιακού και σημαντικός πρωτεργάτης του αθλήματος, Χρήστος Ζερίτης.

Αν και τα αποτελέσματα περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού στόχος δεν ήταν η νίκη, αλλά η συμμετοχή, ωστόσο παρακάτω σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα των αγώνων, ανά ημέρα διεξαγωγής τους. Το τουρνουά ξεκίνησε στις 3 Μαΐου με δύο αγώνες και τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν ήταν τα εξής:
Ν.Ο. Πύλου-ΑΕΚ 2       3-1
ΑΕΚ 1-Μεσσηνιακός     3-0
Την ομάδα της ΑΕΚ συνόδευαν πολυάριθμοι γονείς, οι οποίοι μαζί με τους θεατές από την Πύλο και την Καλαμάτα απετέλεσαν ένα ένθερμο κοινό που ενίσχυσε τις προσπάθειες των μικρών αθλητριών.
Την επομένη, 4/5, έγιναν οι κάτωθι αγώνες:
ΝΟ Πύλου-ΝΟ Καλαμάτας 2=3-0
ΑΕΚ 2-Ακρίτας 2=3-0
ΑΕΚ 1 - ΝΟ Καλαμάτας1=3-0
Μεσσηνιακός -Ακρίτας 1=3-1
Το Τουρνουά ολοκληρώθηκε στις 5/5με μοναδική, μικρή παραφωνία ενός καλαματιανού συλλόγου που στον τελευταίο αγώνα του, χρησιμοποίησε και Κορασίδες. Στους αγώνες της 3ης και τελευταίας ημέρας, σημειώθηκαν τα κάτωθι αποτελέσματα:
ΝΟΚ 1-Μεσσηνιακός    3-2
ΑΕΚ 2-ΝΟ Καλαμάτας 2        3-0

ΑΕΚ 1=Ακρίτας 1         3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου