Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ F4

Στην Καλαμάτα 14  και 15 Μαΐου η τελική φάση 
του 3ου Πανελλήνιου Μηχανικών T.E.E.

ΣΤΗΝ μεσσηνιακή πρωτεύουσα Καλαμάτα στις 14 και 15 Μαΐου 2016 θα διεξαχθεί η τελική φάση του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μηχανικών T.E.E. (Π.Π.Π.Τ.Ε.Ε.).
Μετά τα δύο επιτυχημένα προηγούμενα final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μηχανικών σε Λάρισα και Ιωάννινα, η Καλαμάτα φορά τα καλά της αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να υποδεχθεί μια ακόμη γιορτή του αθλητισμού.
Οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στους ομίλους τους μαζί με την Καλαμάτα (Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου) που ως διοργανώτρια πόλη προκρίθηκε απευθείας, παίζουν στην τελική φάση του Final Four. Πρόκειται για την Θεσσαλονίκη (Τ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας), την Λάρισα (Τ.Ε.Ε. Δυτικής Θεσσαλίας) και τα Ιωάννινα (Τ.Ε.Ε. Ηπείρου), οι οποίες προκρίθηκαν από την πρώτη φάση του πρωταθλήματος μεταξύ συνολικά 10 ομάδων απ’ όλη την επικράτεια.

Το πρόγραμμα του Final 4
Εχθές, έγινε γνωστό το πρόγραμμα των ημιτελικών και τελικών αγώνων. Συγκεκριμένα οι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 14/05 στο «Γήπεδο Παν. Μπαχράμης» μεταξύ των κάτωθι ζευγαριών:
Ώρα 17:00 Καλαμάτα (Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου) - Θεσσαλονίκη (Τ.Ε.Ε. κεντρικής Μακεδονίας)
Ώρα 19:30 Λάρισα (Τ.Ε.Ε. Δυτικής Θεσσαλίας) - Ιωάννινα (Τ.Ε.Ε. Ηπείρου)
Ενώ, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/05, στο ίδιο γήπεδο στις 12 το μεσημέρι και ακολούθως θα γίνουν οι απονομές στους νικητές.
Οι αποστολές θα καταλύσουν στα ξενοδοχεία «Φλοίσβος» και «Χάϊκος», ενώ η διοργανώτρια ομάδα θα δεξιωθεί τις φιλοξενούμενες αποστολές το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο «Τριλογία» (παραλία Καλαμάτας), όπου θα διασυνδεθεί ο αθλητισμός με την επιστημονική γνώση, δίνοντας την ευκαιρία σε συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα να έρθουν πιο κοντά, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες!
Τέλος, στο site και στα social media του πρωταθλήματος θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση για τα αποτελέσματα και την πορεία του final 4.
* Πληροφορίες: ΣΥ.Μ.ΕΛ.Ε.Μ. symelem.blogspot.com, τηλ. 6944776332 e-mail. symelem@gmail.com, Πρωτάθλημα Μηχανικών engileague.blogspot.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου