Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

«Όλοι ένα – φίλα με»

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 Ιουλίου, στο Κάστρο Καλαμάτας στις 21.15, ο Σταμάτης Κραουνάκης θα παρουσιάσει το one man show του «Όλοι ένα – φίλα με» και τα εισιτήρια ήδη προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο και ηλεκτρονικά στο viva.gr – 11876...
          Η παράσταση «Όλοι ένα – φίλα με» παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία όλο τον χειμώνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, και πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία παρουσιάστηκε επίσης στην Θεσσαλονίκη και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
          Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης πέντε νέοι καλλιτέχνες, οι Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης και Χάρης Φλέουρας.
          Μαέστρος είναι ο Άρης Βλάχος. Παίζουν οι μουσικοί Βάϊος Πράπας και Γιώργος Ταμιωλάκης. Οι φωτισμοί είναι του Κώστα Μπλουγουρά και το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη. Τα κοστούμια σχεδίασε η Μαρία Καραπούλιου.
          Τα εισιτήρια κοστίζουν 16 ευρώ το κανονικό και 12 ευρώ το μειωμένο (νεανικό/φοιτητικό έως 26 ετών, ανέργων, ΑΜΕΑ).


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Όλοι ένα.
Αρχηγός ο Έρωτας.
Τρεις γενιές τραγούδια.
Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών,
των ερωτευμένων.
Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και μου δώσανε διαβατήριο στις παρέες των νέων, στις συντροφιές,
στα σπίτια των Ελλήνων.
Ας πούμε σώζω στο σκληρό δίσκο εκείνα που θα ‘παιρνα μαζί μου.
Τα απαραίτητα για ένα παγκόσμιο ταξίδι...
Επιλογή από λατρεμένα αλλά και κρυφά ενωμένα με ρετσιτατίβα
και σπουδαία μικρά ποιητικά κείμενα βαφτισμένα στη μουσική
που δε σταματάει ποτέ.
Σουΐτα αισθημάτων, λειτουργικό της Αγάπης..
Τόσα βράδια μια ζωή...
Για δύο ώρες στο πιάνο μου και παντού, ανάμεσά σας, με καλεσμένους τρεις θαυμάσιους συνεργάτες, Άρης Βλάχος μουσική διεύθυνση-πλήκτρα, Βάϊος Πράπας  λαϊκά έγχορδα-κιθάρα, Γιώργος Ταμιωλάκης βιολοντσέλο και πέντε αγγέλους συμπαραστάτες, δυνατούς καλλιτέχνες και δοσμένους στην τέχνη τους ολόψυχα.
Αλφαβητικά: Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης και ο Χάρης Φλέουρας.

«Ότι και να γίνει, όσο και μοντέρνοι να μας νοιάζει να γίνουμε, αυτό που μας ενώνει με τη ρίζα ενός κινήματος, είναι αυτό που χωρίς να το επιδιώξουμε… κρυφά και ταπεινά μας ένωσε με τα όνειρα των διπλανών μας...»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου