Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΕΔΟΥΣΗΣ

Συγκεντρώνονται σχολικά είδη και ρούχα
για τα παιδιά των Χωριών SOS

Μια αξιέπαινη και ιδιαίτερα συγκινητική και συνάμα αναγκαία πρωτοβουλία από την Ενορία του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Νεδούσης, που ξεκίνησε εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών και ρούχων, τα οποία θα διατεθούν για τα παιδιά των χωριών SOS...
Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς η ενορία του Ι.Ν. Αγ. Αικατερίνης Νεδούσης ξεκινά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεδουσαίων τον Σύλλογο Γονέων Τριτέκνων Μεσσηνίας, το Σύλλογο Χορού Ξενία τον Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ τον Αθλητικό- Πολιτιστικό Παράδεισο Καλαμάτας και τον Λεύκιππο Χορευτικό Όμιλο Μάνης, την προσπάθεια για την στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS.
«Αναμένουμε από όλους να συμπράξουν σε αυτό το εγχείρημα όπως το έχετε κάνει και στο παρελθόν σε όλες τις προσπάθειες της ενορίας μας που είχαν σκοπό την στήριξη στον συνάνθρωπο....Να μην λείψει από κανένα παιδί το ζεστό ρούχο, το τετράδιο, το μολύβι, η χαρά της μάθησης και της γνώσης...», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Σχολικά είδη: Τετράδια, μολύβια, στυλό, τσάντες, κασετίνες, γόμες, κτλ.
Η δράση έχει την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και οικογένειας Παιδικών χωριών SOS Καλαμάτας!
Πληροφορίες στον πάτερ Βασίλειο Ν. Βεργινάδη (τηλ. 6981206 150) Χρήστο Κορομηλά (fb: Chris Koromilas), Ελένη Οικονομοπούλου (fb: Ελένη Οικονομοπούλου), Σοφία Δούση (fb: Σοφια Δουση) και Κώστα Κώστα μπιουρδέκα (fb: Kostas Bourdekas).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου