Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΣΗΜΕΡΑ στο Art Farm οι “Encardia”

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου ο Βασίλης Λέκκας!

ΑΠΟΨΕ στις 9 το βράδυ θα εμφανιστεί στο πολιτιστικό αγρόκτημα Μαρίνη (Art Farm) στη Μεγάλη Μαντίνεια το συγκρότημα ελληνοϊταλικής παραδοσιακής μουσικής “Encardia”, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, φιλοξενούμενος του Art Farm είναι ο Βασίλης Λέκκας.
Οι Encardia τραγουδούν όπως πάντα χωρίς μικρόφωνα και με κιθάρες και βιολιά, κύμβαλα κάθε λογής και χορούς εκστατικούς ξεσηκώνουν το κοινό με τα τραγούδια, τους χορούς, τους θρύλους και τις σπαρακτικές μελωδίες των Ελληνόφωνων της Κάτω Ιταλίας, σε μια παράσταση «ταξίδι» και γιορτή!
Ο Βασίλης Λέκκας, την ερχόμενη Δευτέρα, στη συναυλία «Τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο», θα ερμηνεύσει τραγούδια με λυρικό και επαναστατικό περιεχόμενο σε συνθέσεις των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μαρκόπουλου, Σπάθα, Τρανταλίδη και άλλων συνθετών.
Οι τιμές των εισιτηρίων και για τις δύο συναυλίες έχουν ως εξής: 12 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων). Στην προπώληση τα εισιτήρια κοστίζουν επίσης 10 ευρώ.
Ώρα έναρξης: 21.00.


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

-Βιβλιοπωλείο Κονταργύρη (Πλ. 23ης Μαρτίου 8)
-Ουζερί "Στο κύμα" (Ναυαρίνου 167)

·        Συμβουλή για απόψε το βράδυ: φορέστε άνετα ρούχα και παππούτσια για να χορέψετε τον παραδοσιακό χορό της Κάτω Ιταλίας, την ταραντέλα, και αφήστε την ντροπή στο σπίτι!


Α. Σπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου