Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΟΛΕΪ


Με τον Μυτσκίδη στον πάγκο
και μεταγραφές από Α2 και τοπικό!

ΣΤΟ τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ με τον έμπειρο και επιτυχημένο προπονητή με εμπειρία στο γυναίκειο αλλά και κατά το παρελθόν στην ανδρική πετοσφαίριση, Μπάμπη Μυτσκίδη, ο οποίος πέρυσι κατόρθωσε να κρατήσει με …«πυξ και λαξ» την ομάδα του Ακρίτα στην Α2 Εθνική!!!
Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας θα αγωνιστεί όπως προαναφέραμε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ, και η παρουσία τόσο του Μπάμπη Μυτσκίδη στον πάγκο όσο και των μεταγραφικών κινήσεων που ανακοινώθηκαν φανερώνουν υψηλούς στόχους!

Αφού όπως αναφέρουν και στη σχετική ανακοίνωση τους τα μέλη του Απόλλωνα: «Φιλοδοξούμε και στοχεύουμε στην άνοδο μας στην επόμενη κατηγορία καθώς και την ανάπτυξη υποδομών και ανάδειξη ταλέντων στην πόλη μας.», ενώ ευχαριστούν τα σωματεία για τη συνεργασία που είχαν κατά τη μεταγραφική περίοδο: «Ευχαριστούμε τα σωματεία ΑΠΣ Πυργέα και Γ.Σ. Μεσσηνιακό, Νηάρ Ηστ και Κύζικο Νέας Περάμου για τη συνεργασία τους  .
Ευχόμαστε σε όλους μια καλή αγωνιστική σεζόν και σύντομα θα ανακοινώσουμε ωράριο αναπτυξιακών τμημάτων και ακαδημιών.»
Στη «φαρέτρα» του Μυτσκίδη βρίσκονται οι αθλήτριες που τη περσινή σεζόν αποτέλεσαν τον βασικό κορμό του συλλόγου, ενώ προστεθήκαν αθλήτριες με εμπειρία τόσο στο τοπικό όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα, οι οποίες αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στη νέα προσπάθεια του συλλόγου.
Πρόκειται συγκεκριμένα για τις παρακάτω οκτώ αθλήτριες:
1. Ιωσηφίδη Ερμιόνη –πασαδόρος (ελεύθερη μετεγγραφή, αγωνιζόταν πέρυσι στον Ακρίτα Καλαμάτας)
2. Εξηνταβελώνη Ελένη –ακραία (ελεύθερη μετεγγραφή –αγωνιζόταν στον Γ.Σ Μεσσηνιακό).
3.Μπελογιάννη Βασιλική –ακραία (ελεύθερη μετεγγραφή από Νηάρ Ήστ)
4. Μπούνα Θεώνη –Λίμπερο (ελεύθερη μετεγγραφή –αγωνιζόταν στον Γ.Σ Μεσσηνιακό).
5. Κοτσώρη Βερονίκη –διαγώνιος (από τον ΑΠΣ Πυργέα)
6. Ταζούδη Μαρία – ακραία (αθλήτρια Νέας Περάμου Κύζικου)
7. Αντωνοπούλου Φωτεινή –ακραία (με υποσχετική από Γ.Σ Μεσσηνιακό)
8. Κουτσουροπούλου Μιράντα –κεντρικός (υποσχετική από Γ.Σ Μεσσηνιακό)
Στον αντίποδα, από την ομάδα αποχώρησαν οι Μακροπούλου Ειρήνη (Λύκαια Μεγαλόπολης), Μπαρούνη Σοφία (ΑΟ Ακρίτας) και Σπανάκη Στέλλα (Άθλεση Ηρακλείου).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου