Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η Μεσσηνία- Η Κάρτα Υγείας- Το Βούλευμα


Από το 2010 μια μικρή ομάδα και συγκεκριμένα, ο υπογράφων ως Συντονιστής Αθλητικού Τμήματος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, ο Μιχάλης Κουτίβας Αναπληρωτής Συντονιστής, ο Μάκης Αναστασίου Μέλος, ο Παναγιώτης Στέφανος ως υπεύθυνος Ν.Ε. Μεσσηνίας για αθλητικά, ο Θανάσης Πετράκος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Αλεξίου συνοδοιπόρος, ξεκινήσαμε να ψάχνουμε στοιχεία για την περιβόητη Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή (αρχικό ποσό 15 εκ Ευρώ, τελικό 29 εκ ευρώ, η επιβάρυνση της Ε.Π.Ο.  Κατά τα άλλα επιβάλλουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δυσβάστακτα χαράτσια.). 



--------------------------------------------------------------
Γιώργος Ψυχογιάννης
Πρόεδρος ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ
Εκπρόσωπος στην ΕΠΣ Μεσσηνίας
--------------------------------------------------------------





Υπήρξαν από τότε δημοσιεύματα στον τύπο, παρεμβάσεις μας στις Γ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας και στη συνέχεια το 2013 επερώτηση στη Βουλή από τον Θανάση Πετράκο. Ενέργειες, σε συνδυασμό και με αντίστοιχη κίνηση του Βουλευτή της Ν.Δ κ. Αυγενάκη, εξανάγκασαν τον τότε Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Γιώργο Σαρρή να προσφύγει στην Εισαγγελία Εφετών Αθήνας.

Τότε για πολλούς και ιδιαίτερα για την Τοπική Ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θεωρηθήκαμε γραφικοί.
Αύγουστος 2016, αναμένεται η καθαρογραφεί του αμετάκλητου Βουλεύματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, με το οποίο παραπέμπονται 31 παράγοντες του ποδοσφαίρου για κακούργημα. Μεταξύ αυτών και πρώην ισχυρός παράγοντας του Μεσσηνιακού Ποδοσφαίρου και νύν δήμαρχος.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, εμείς οι εντός εισαγωγικών <<ΓΡΑΦΙΚΟΙ>>, δικαιωνόμαστε και μπορούμε να επιστρέψουμε τον τίτλο του γραφικού, σ αυτούς τους γραφικούς τύπους που μας θεωρούσαν γραφικούς και μας ειρωνευόντουσαν.

Σημ 1η: Παραμένω ακόμα Συντονιστής, ο Μιχάλης αναπληρωτής και ο Μάκης μέλος.

Σημ 2η: Αυτοί οι οποίοι εκλέχτηκαν κάτω από τη σημαία ανθρώπων που παραπέμπονται για κακούργημα, είναι ηθικά έκθετοι και πρέπει να παραιτηθούν

Σημ 3η: Οι ψηφοφόροι, που στήριξαν συνδυασμό ή ψηφοδέλτιο με ηγέτη ο οποίος παραπέμπετε για κακούργημα, θεωρούν όσους εκλέχτηκαν κάτω από τη σημαία του διωκόμενου, ηθικά έκθετους και σας καλούν, να διαχωρίσετε την θέση σας ή να παραιτηθείτε.

Καλαμάτα 28 Αυγούστου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου