Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ο ΝΟΚ τιμά τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Παπαδημητρίου Δημήτριο και Μόνο Αιμίλιο

 ΜΕ 12 ΑΘΛΗΤΕΣ OPTIMIST ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ 


ΜΙΑ ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε το Κυριακάτικο πρωινό, σε όσους παραβρέθηκαν, στο λιμάνι του Άγιου Ανδρέα βλέποντας 26 μικρούς ιστιοπλόους να ξεχύνονται μέσα στην θάλασσα και να επιδεικνύουν τις ιστιοπλοϊκές τους ικανότητες. Το θέαμα πρωτόγνωρο για την περιοχή ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Μεσσήνης στον Άγιο Ανδρέα, για την ναυτική εβδομάδα και τον ιστιοπλοϊκό αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» έλαβε μέρος με 12 αθλητές Optimist.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 5 ιστιοδρομίες χαρίζοντας εμπειρία στην ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Στην κατηγορία των κοριτσιών διακρίθηκαν οι Άρτεμις Πατικοπούλου και Μαρισέλ Ξάνθη κατακτώντας την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα .

 Ο ΝΟΚ τιμά τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές
Παπαδημητρίου Δημήτριο και Μόνο Αιμίλιο

Το λιγότερο που μπορεί κάποιος να κάνει για να τιμήσει αυτά τα «χρυσά» παιδιά της ιστιοπλοΐας, δεν είναι άλλο από το να αναφέρει δημόσια την …μεγάτονων επιτυχία τους και να τους ευχαριστήσει για της μοναδικές στιγμές εθνικής περηφάνιας που χάρισαν σε όλους τους Έλληνες!
Έτσι λοιπόν και ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» τιμά τους αθλητές Παπαδημητρίου και Μόνο. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, είκοσι μέρες μετά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα LASER 4,7 στην Γαλλία, όπου συμμετείχε και ο Καλαματιανός ιστιοπλόος Τσάμης Ευστάθιος, ανεβαίνει στο «Έβερεστ» και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LASER 4,7 στο Κίελο της Γερμανίας ανάμεσα σε 260 αθλητές από 39 χώρες, στέλνοντας την Ελληνική σημαία στα ουράνια, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα.
Ο επίσης τεράστιος Αιμίλιος Μόνος του ΣΕΑΝ.Α.Τ. Καλλιθέας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Under16.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» τιμά τους Χρυσούς ιστιοπλόους στέλνοντας ένα μήνυμα ευγενούς άμιλλας και ευ αγωνίζεσθε, σε όλη την επικράτεια, έχοντας σημαία τις αξίες που πρεσβεύει και μεταδίδει όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου