Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

26-27 Αυγούστου το Σεμινάριο Διαιτησίας Σκακιού

ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ 6ο «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»


ΓΕΜΑΤΟΣ δραστηριότητες είναι ο Αύγουστος για την Σκακιστική ακαδημία Πύργου, ξεκινώντας από την πρώτη του μηνός με το Port Festival φτάνοντας μέχρι τις 28 Αυγούστου στο 6ο «Ευ Αγωνίζεσθαι»
Το πρόγραμμα του Αυγούστου:
Την Κυριακή 14 Αυγ έγινε στην Ζαχάρω το simultane στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΓΕΩΦΟΡΕΙΑ. Ήταν μια διοργάνωση των ΕΠΚΠ Ζαχάρως ΠΟΛΥΜΝΙΑ και της Επιτροπής Δημιουργίας Σκακιστικού Ομίλου στην Ζαχάρω. Τον αγώνα έδωσε ο FIDE NI κ. Σιγούρος Μιχ αντιμετωπίζοντας για περισσότερο από 3 ώρες 20 αντιπάλους με απολογισμό 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Στο simultane συμμετείχαν αθλητές από τον ΣΟ Αιγάλεω - ΕΑ Πατρών - ΣΣ Ζακύνθου - ΣΑ Πύργου και αρκετοί από την Ζαχάρω κάθε ηλικίας. Συντονιστικό ρόλο είχε η Κυριακή -Μαρία Καραγγελή, ως εκπρόσωπος της επιτροπής δημιουργίας ΣΟ Ζαχάρως .
Ένας Σκακιστικός Όμιλος λείπει από την Ζαχάρω και η προσπάθεια δημιουργίας του πρέπει να στηριχθεί από τους τοπικούς παράγοντες και φίλους του σκακιού.  
Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή πληροφορίες στο τηλ. 6936169878 Κυριακή - Μαρία Καραγγελή.

26-27 Αυγούστου το
Σεμινάριο Διαιτησίας Σκακιού
Ιδιαίτερο ενδιαφέρων για την περιοχή εμφανίζει το Σεμινάριο Διαιτησίας σκακιού που διοργανώνει η ΣΑ Πύργου 26 και 27 Αυγ το οποίο μπορούν παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι  και οι άνω των 18 και αφορά την ενημέρωση ανάδειξη και προσαγωγή διαιτητών στο σκάκι. 
Από τις 19 έως τις 24 Αυγούστου θα διεξαχθεί το Ατομικό πρωτάθλημα Ηλείας, ενώ οι εκδηλώσεις για τον μήνα Αύγουστο θα τελειώσουν με το μεγάλο τουρνουά rapid στις 28 Αυγούστου.

Πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο 6932879488 Σιγούρο Μιχ ή στην ιστοσελίδα της ΣΑ Πύργου www.pirgoschess.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου