Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή και πρώην κόουτς Εθνικών Ελλάδας και Γερμανίας Kang Jong Kil

  • ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
  • ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΘΩΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑ

ΘΕΤΙΚΟ πρόσημο είχε το ολιγοήμερο προπονητικό σεμινάριο Ταεκβοντό που έγινε 17 με 21 Αυγούστου στην Κυπαρισσία, υπό την καθοδήγηση του Κορεάτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή και πρώην Προπονητή των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας και Γερμανίας master Kang-Jong-kill (9 dan), του προπονητή Αλέξανδρου Γκότση (7 dan) που έχει συμμετάσχει στην Εθνική Ελλάδος και του προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Βασιλεία Πατρών, Γιώργου Κατσίγιαννη.

Το 1ο Summer Camp διοργάνωσε ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ταεκβοντό της Κυπαρισσίας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, όπου η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, διαφόρων ηλικιών, από την Κυπαρισσία, την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, ήταν μεγάλη.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν σε πολλές νέες τεχνικές πάνω στο σύγχρονο αγωνιστικό Ταεκβοντό. Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις περιείχαν εκμάθηση βασικών τεχνικών, προπόνηση σε στόχους και σε θώρακες καθώς και τακτική αγώνα. Άλλωστε σκοπός του Σεμιναρίου ήταν οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και ουσιαστικές γνώσεις, από έναν ιδιαίτερα καταξιωμένο προπονητή –μάστερ του ολυμπιακού αθλήματος σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και τους δυο έλληνες προπονητές εγνωσμένης αξίας που επίσης συνεισέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχή διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος Αλεξόπουλος Παναγιώτης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου της Κυπαρισσίας καθώς και οι προπονητές Παναγιώτης Δικαίος, Δημήτρης Δικαίος.

Τιμητικές πλακέτες


Στο τέλος του σεμιναρίου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Κορεάτη εκπαιδευτή διεθνούς φήμης, master Kang Jong kill, από τον πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου, Ζαχαρία Κανελλόπουλου. Επίσης αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στον προπονητή της Εθνικής Αλέξανδρο Γκότση από τον αντιδήμαρχο, Γιάννη Μερκούρη, ο οποίος μετέφερε και τους χαιρετισμούς του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα. Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον προπονητή Γιώργο Κατσίγιαννη, από τον διεθνή πρώην αθλητή Σπήλιο Ζαχαρόπουλο.

Επίσης, αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συμμετέχουσες αθλήτριες στο σεμινάριο.


Σημαντική η συνεισφοράτης τοπικής κοινωνίας


Όπως σε κάθε αθλητική δράση και εκδήλωση έτσι και σε αυτή, η συνεισφορά και αρωγή της τοπικής κοινωνίας ήταν σημαντική. Οι προπονητές κ. Τάκης Αλεξόπουλος και Παναγιώτης Δικαίος ευχαρίστησαν παράλληλα τους χορηγούς για την στήριξη τους. Συγκεκριμένα ευχαριστούν τους: Μύλοι Φωτόπουλου (για τα μπλουζάκια των αθλητών), Σούπερ Μάρκετ «Γιαννίκος», Cafe Barcode, Ασφάλειες REAL Α.Ε, πιτσαρίαΜύθος, γραφείο Γενικού Τουρισμού Christianoupolis Travel, ξενοδοχείο «Κανελλάκης», «Αρχονταρίκι», καφέ «Relax», κοσμική ταβέρνα «Στεφανής», υδραυλικό Παναγιώτη Γκιούλη, χρυσοχοείο «Γκόρος», μεταφορές- μετακομίσεις, Αντώνης Βλάχος, Ασφάλειες Δημητρόπουλος, ψύξη- θέρμανση- εξαερισμός Ανδριανόπουλος Γιάννης, Silverado Casual Παπακυριακόπουλος Ανδρέας, «Cubaraki», Φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος, Ιωάννης Διαμαντόπουλος, «Ακρογιάλι» στο Καλό Νερό. Καθώς επίσης τον χορηγό επικοινωνίας: Kyparissianews.com.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου