Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ Ο 17ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 10 ΧΛΜ

Με σύνθημα «Κάνε τη λευχαιμία παρελθόν» τρέξε και
βάδισε στην πιο γρήγορη διαδρομή, στον αγώνα της πόλης! 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Δ.Υ.Μ. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «Κάνε τη λευχαιμία παρελθόν» τρέξε και βάδισε στην πιο γρήγορη διαδρομή, στον αγώνα της πόλης. Ο φετινός, 17ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας 10 χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, είναι αφιερωμένος στο Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος (Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Καλαμάτας).
Ο Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. (ώρα 18:30) θα γίνει το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 καθώς και οι παράλληλοι αγώνες: Δυναμικού Βαδίσματος 10 χλμ. (ώρα έναρξης 18:00) και Αγώνας για παιδία και γονείς 2 χλμ. (ώρα έναρξης 18:35).
Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων, ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Με την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας, του Συλλόγου Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί-ΖΩ», του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ακολουθεί η προκήρυξη των 10 χλμ και των παραλλήλων δρόμων:
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Διαδρομή γρήγορη, επίπεδη, 8 από τα 10 χλμ. δίπλα στην παραλία.
Αφετηρία στην κεντρική πλατεία, αναστροφή στο τέρμα της παραλιακής (ξενοδοχείο Φιλοξένια), τερματισμός στην κεντρική πλατεία.Η διαδρομή παρουσιάζεται αναλυτικά συνημμένα (χάρτης)

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά ένα (1) χιλιόμετρο, καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων στα 5 και  7,5 χλμ. με νερά και ισοτονικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 10 χλμ., έχουν οι αθλητές-αθλήτριες, που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 1999 και έπειτα).
Έναρξη εγγραφών 13/3/17 αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sdym.gr.
Εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 27/04/17.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν θα γίνουν εγγραφές την ημέρα του αγώνα.
Για τον παιδικό αγώνα δεν απαιτείται εγγραφή.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους, θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα και το τεχνικό t-shirt, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5€ από τη γραμματεία του αγώνα στη κεντρική πλατεία Β. Γεωργίου από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.
Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 2 χλμ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση.
Μέρος εσόδων από τα χρήματα που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, θα διατεθούν στο Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος (Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Καλαμάτας).

ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
1. Όσοι θέλετε μπορείτε να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τον ρουχισμό σας στην πλαστική τσάντα που θα παραλάβετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας από την γραμματεία.
2. Κολλήστε το αυτοκόλλητο με τον αριθμό σας πάνω στην τσάντα, η οποία πρέπει να είναι καλά κλεισμένη και να μην περιέχει αντικείμενα αξίας. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των.
3. Παραδώστε την πλαστική τσάντα με τα ρούχα σας σε χώρο που θα σας υποδειχθεί.
4. Αφού τερματίσετε, θα παραλάβετε την πλαστική τσάντα με τον ρουχισμό σας με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής σας.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ - ΠΑΡΟΧΕΣ
Θα βραβευτούν οι 6 πρώτες νικήτριες και οι 6 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10 χλμ.
Σε όλους όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος θα δοθεί τεχνικό t-shirt και αναμνηστικό μετάλλιο.
Στον αγώνα των 2 χλμ. θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Τιμητικές πλακέτες θα δοθούν σε Συλλόγους, καθώς και σε τιμώμενους αθλητές. Θα υπάρξουν κληρώσεις δώρων.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από την γραμματεία του αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα που προκύψει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους και είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να  ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι θα πάρουν όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου οι αθλητές να είναι ασφαλείς. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές, ΕΚΑΒ, Γιατροί, καθώς και ασθενοφόρο, σε όλη τη διαδρομή του αγώνα. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνα, θα μεριμνήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων είναι απαραίτητη η εθελοντική συμμετοχή ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό. Όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν εθελοντική εργασία κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και κατά την οργάνωσή του, παρακαλούνται να στείλουν e-mail στο sdymess@yahoo.gr. Σε όλους τους εθελοντές θα δοθούν T-shirts και μετάλλιο της διοργάνωσης, καθώς και υλικό (γιλέκο- σημαίες σήμανσης) και θα τους παραδοθούν κατά την Τεχνική Ενημέρωση, την Παρασκευή 28 Απριλίου (18:00-21:00) στα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό κέντρο, κτήριο 30).

● Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους Αλεξόπουλο Θύμιο 6942553154, Ζάννη Αλέξη 6972302265, Καμπά Παναγιώτη 6983511797και Μιχαλάκη Γιώργο 6983512026.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου