Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η πιο μαγική Χριστουγεννιάτικη παράσταση με τις περιπέτειες του Μάικ του Φασολάκη!!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΑΙΚ»

ΤΟ «Θέατρο του Βορρά» παρουσιάζει σε πόλεις όλης της Ελλάδας την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια και μεταφέρει στη σκηνή μια παράσταση γεμάτη χορό , μουσική, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια. Η πιο μαγική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, βασισμένη στο βιβλίο της Μαρί Κυριακού «Τα Χριστούγεννα του Μάικ», ζωντανεύει επί σκηνής, με τις περιπέτειες του πιο αγαπημένου παιδικού ήρωα του Μάικ του Φασολάκη!
Τα παιδιά θα βιώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τον Μάικ, την Αγάπη, τον Γλάρο και θα γνωρίσουν τον Τούλη τον Ελατούλη, ένα έλατο λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Τόσο διαφορετικό που θα τους κερδίσει, θα το πάρουν στο σπίτι και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα!!
Είναι μια μαγική χριστουγεννιάτικη παράσταση, μια ιστορία, που θυμίζει αξίες όπως η φιλία, η οικογένεια και η αγάπη…


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στο ρόλο του Μάικ ο ταλαντούχος και αγαπημένος ηθοποιός Αρης Πλασκασοβίτης. Στο ρόλο της Αγάπης η Ελπίδα Παπακοσμά. Παίζουν ακόμη οι ηθοποιοί: Ηλιάνα Αντωνιάδου, Κυριάκος Δανιηλίδης, Αλεξία-Μαρίνα Ιακωβίδου και ο Ηλίας Καπούλας.
Κείμενο: Μαρί Κυριακού (βασισμένο στο βιβλίο «Τα Χριστούγεννα του Μαϊκ»)
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Δαλλές, Πρωτότυπη Μουσική: Μαρίνος Καρπούζας, Διασκευή /Κοστούμια: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Σκηνικά: Δανάη Πανά, Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης, Βοηθός Χορογράφου: Εύη Κουρσαράκου, Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Ζίγκας, Τεχνική Κάλυψη: Πολύβιος Σερδάρης
Φωτογράφιση/Editing: Γιώργος Ηλιόπουλος
Κατασκευή Κοστουμιών: Μαίρη και Λίτσα Τζιουβάρα
Βοηθός σκηνογράφου: Άννα Wassiac
Artwork: Παναγιώτης Σπούλος
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Η παράσταση στην Καλαμάτα θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο αμφιθέατρο «Θόδωρου Αγγελόπουλου» στο Εργατικό Κέντρο (Αριστομένους 95) με ώρες έναρξης 15:00 το μεσημέρι και 17:30 το απόγευμα. Κόστος εισιτηρίων 10 €.

Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων:2310 -858081 , 6986 523898. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου