Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σπουδαία στιγμή για τον νεαρό αθλητή της "Καλαμάτα '80"

Στην προπόνηση των διεθνών
στην Πάτρα ο Φρίξος Κωτσάκης



Μεγάλη διάκριση για το μεσσηνιακό βόλεϊ η επιλογή του νεαρού Φρίξου Κωτσάκη να μετέχει στις εβδομαδιαίες προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης.

Ο αθλητής των Ακαδημιών της «Καλαμάτα ’80» θα μετέχει στις εβδομαδιαίες προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης 2013-2014 μαζί με αθλητές μεγαλύτερους σε ηλικία και του δίδεται η ευκαιρία να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.
Άπαντες εύχονται στο νεαρό αθλητή πολλά συγχαρητήρια και ένα λαμπρό μέλλον στην πετοσφαίριση!
Συγκεκριμένα στις εβδομαδιαίες προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης 2013-2014, που έχουν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο, ο Φρίξος Κωτσάκη κλήθηκε να μετέχει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών.


Εκεί καλούνται για προπόνηση-φιλικό, υπό την καθοδήγηση του Άρη Αγγελόπουλου, οι εξής αθλητές:
Δημοσθένης Λινάρδος (Θησέας Πατρών), Στούπης Λευτέρης (Παναχαϊκή Γ.Ε), Μικρώνης Ευρυβιάδης (Παναχαϊκή Γ.Ε), Πηλιοκάτερος Νίκος (Α.Ο. Πρεβέζης), Κανέλος Ιάσονας (Α.Ο. Πρεβέζης), Κανελλόπουλος Γιώργος (Ε.Α. Πατρών), Δρακόπουλος Λευτέρης (Ε.Α. Πατρών), Τσαρκάτογλου Μιλτιάδης (Ε.Α. Πατρών), Κάβουρας Ανδρέας (Ε.Α. Πατρών), Παναγόπουλος Γιώργος (Ολυμπιάδα Πατρών) και Κωτσάκης Φρίξος («Καλαμάτα’80»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου