Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ανέλαβε τη διαχείριση του πετρελαίου στην "Τέντα"

Ξεκίνησαν οι διαγραμμίσεις στο
Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Οι παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, συνεχίζονται από τον Αθλητικό Φορέα του Δήμου Καλαμάτας. Χθες ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση στον αγωνιστικό χώρο αντικραδασμικού δαπέδου από υλικό taraflex, για το οποίο χθες το πρωί γίνονταν εργασίες αρμοκόλλησης και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για την διαγράμμιση του γηπέδου.

Το συνολικό κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 25.000 ευρώ (με ΦΠΑ), τις οποίες κατόπιν διαγωνισμού ανέλαβε η εταιρεία Plastino ΑΕΒΕ.
Στο ΚΓ της Παραλίας τοποθετείται υλικό της εταιρείας Tarkett από τη Μεγάλη Βρετανία.
Αξίζει να σημειωθεί πως η επίστρωση του αγωνιστικού χώρου με taraflex θα μειώσει κατά πολύ τους τραυματισμούς των αθλητών και αθλητριών βόλεϊ, μπάσκετ και χάντμπολ, αγώνες τους οποίους φιλοξενεί το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, που πλήττονται αρκετά συχνά από κακώσεις.
Επίσης το εν λόγο υλικό καθαρίζεται πολύ εύκολα, που σημαίνει πως η εικόνα του κλειστού κατόπιν σωστής χρήσης και ιδιαίτερης προσοχής θα είναι για αρκετά χρόνια ακόμη (εκτός απροόπτου) σαν καινούργια!
Θυμίζουμε ότι από τον Αθλητικό Φορέα του Δήμου έχουν συντηρηθεί τα μεταλλικά μέρη των κερκίδων και τα ξύλινα καθίσματα, των οποίων οι επιφάνειες επιπεδώθηκαν, ξύστηκαν και γυαλίστηκαν. Τοποθετήθηκαν προ ημερών νέο προβολείς, τα οποία έχουν χαμηλή κατανάλωση και προσφέρουν μεγαλύτερη φωτεινότητα.
Στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου, έχει τοποθετηθεί  εδώ και αρκετές ημέρες σκέπαστρου για την προστασία των εισερχομένων και εξερχομένων ατόμων, από τα καιρικά φαινόμενα, καθώς επίσης τοποθετήθηκαν ταχυθερμοσίφωνοι στα αποδυτήρια, για την γρήγορη παροχή ζεστού νερού.
Αναμένονται επίσης σύντομα τα ανταλλακτικά για τη συντήρηση και επισκευή του φωτεινού πίνακα για την σωστή προβολή του σκορ των αγώνων, στο οποίο ως γνωστόν εδώ και πάρα πολύ καιρό η ένδειξη του σκορ ήταν … «κουτσουρεμένη»!
Θα ακολουθήσει ο ελαιοχρωματισμός των εσωτερικών χώρων του Κλειστού Γυμναστηρίου, ενώ οι διαγραμμίσεις για το μπάσκετ θα έχουν ολοκληρωθεί μες την εβδομάδα και εκτός απρόοπτου το γήπεδο θα έχει παραδοθεί στον Αθλητικό Φορέα την Παρασκευή. Από χθες ξεκίνησε στο γήπεδο Άριος η τοποθέτηση ενός μικρού δαπέδου σε μια αποθήκη που έχει παραχωρηθεί στον Φορέα στην Κοινότητα Άριος για τη διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ. Στον Άρι υπάρχει η ομάδα βόλεϊ του ΑΣΟ η οποία αριθμεί 50 παιδιά.


Μπήκε πετρέλαιο
στην «Τέντα»
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Αθλητικού Φορέα στο πρόβλημα θέρμανσης της «Τέντας» κατόπιν αιτήματος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου.
Την περασμένη Παρασκευή μπήκε πετρέλαιο, 3000 λίτρα, τη διαχείριση του οποίου ανέλαβε η Ένωση και σε συνεργασία με τον Φορέα Αθλητισμού θα επιδιωχθεί η ορθολογική χρήση του, προκειμένου οι δεξαμενές του ΚΓ της «Τέντας» να έχουν πάντοτε πετρέλαιο για τη θέρμανση του χώρου.
Όσο για το Κολυμβητήριο, εκεί έχει μπει εδώ και καιρό πετρέλαιο και οι δεξαμενές ακόμη διαθέτουν αρκετή ποσότητα για τη λειτουργία του.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου